Jandarmadan öğrenci ve ihtiyaç sahiplerine yardım

Güncelleme Tarihi:

Jandarmadan öğrenci ve ihtiyaç sahiplerine yardım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2017 17:13

Jandarmadan öğrenci ve ihtiyaç sahiplerine yardım

Haberin Devamı

Hudayi GÜMÜŞ/ÇATAK (VAN), (DHA) - ÇATAK İlçe Jandarma Komutanlığı, ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere ve öğrencilere kış mevsimi öncesi kışlık bot ve kıyafet yardımı yaptı.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı işbirliği ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere ve öğrencilere yardım yapıldı. İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yunus Gündüz öncülüğünde Urganlı ve Alakaynak Mahallesi'ndeki okullarda okuyan öğrencilere giyim yardımı yapılırken, Osmaniye İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık tarafından gönderilen 110 çift kışlık bot da öğrencilere verildi. Ayrıca farklı mahallelerdeki ihtiyaç sahibi ailelere de çeşitli yardımlar yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, yardımların dağıtımını yapan ve öğrencilerin sevincine ortak olan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Hacı Asım Akgül, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yunus Gündüz, Cumhuriyet Savcısı Mustafa Aşçı, Bekir Ozan Ayçiçek, İlçe Müftüsü İlhan Günay ve Belediye Başkan Yardımcısı Murat Okan'a teşekkür etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!