Jandarma personeline kalorifer ateşçiliği kursu açıldı

Güncelleme Tarihi:

Jandarma personeline kalorifer ateşçiliği kursu açıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2014 13:10

Haberin Devamı

ARTVİN (AA) - Yusufeli İlçe Jandarma Komutanlığı'nın talepleri doğrultusunda Yusufeli Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce jandarma personeline yönelik kalorifer ateşçiliği kursu açıldı.

Kurs usta öğreticisi İbrahim Makasçıoğlu, asker ocağında asli görev olan vatanı korumanın yanında günlük hayat için de gerekli bilgilerin askerlere verildiğini söyledi.

Otuz iki saat süreli ve dört gün sürecek kurs kapsamında kursiyerlere doğru ateşleme, kazanın bakımı, temizlenmesi, olası tehlikelerde alınacak tedbirler konusunu anlatacaklarını belirten Makasçıoğlu, erbaş ve erlere teskere sonrası yaşamlarına yeni bilgi ve beceri katacak sivil hayatlarında meslek kazandırma amacıyla açılan kursun faydalı olacağını ifade etti.

Yusufeli Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Selim Sılacı ise amaçlarının toplumun tüm kesimine hitap etmek olduğunu belirterek, "Biz kurum olarak yediden yetmiş yediye tüm halkımızın ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda kurslar açıyoruz. İlçe Jandarma Komutanlığından gelen talep doğrultusunda gerekli çalışmaları yaparak Katı Yakıtlı Kalorifer Ateşçiliği Kursunu açtık. Arkadaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!