İznik Belediye Başkanı sokak iftarlarının ilkini Tarlabaşı'da yaptı

Güncelleme Tarihi:

İznik Belediye Başkanı sokak iftarlarının ilkini Tarlabaşıda yaptı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2016 11:49

İznik Belediye Başkanı sokak iftarlarının ilkini Tarlabaşı'da yaptı

Haberin Devamı

İZNİK (Bursa), (DHA) - BURSA'nın İznik İlçe Belediye Başkanı Osman Sargın'ın başlattığı sokak iftarlarının ilki bu yıl Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Tarlabaşı sokakta yapıldı.



İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Eşi Hacer Sargın’ın katıldığı sokak iftarı mahalle sakinleri tarafından büyük ilgi gördü. İftar öncesi masaları tek tek gezerek vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Sargın, yaptığı konuşmada, "Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayı, Ramazan ayı mağfiret ve bereket ayı. Bu bereketi vatandaşlarımız ile paylaşmak için bugün burada sizlerle toplanmış bulunmaktayız. Ramazan ayı vesilesiyle Allah bu birlik ve beraberliğimizi hiç bozmasın.Yurdumuza kasteden düşmanlara fırsat vermesin " dedi.

Belediye Başkanı Osman Sargın konuşmasında ayrıca İznik Belediyesi olarak yoksul ve kimsesiz yüzlerce kişiye her gün evlerine sıcak aş götürerek hizmet verdiklerini belirtti. Sargın, “Ramazanı Şerif bizim dini vecibemizin çok ötesinde halkımızla sosyal ve kültürel alanda bir araya geldiğimiz duygu ve düşüncelerimizi paylaştığımız kırgınlıkları ortadan kaldırdığımız iyi hasletlerimizi çok yüksek seviyeye çıkarttığımız mübarek bir ayımız. Bu ramazan sofrasında sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu oldum. Sokak iftarlarını düzenlemekle, Ramazanın bereketiyle insanları bir birleriyle tanıştırmayı, aynı masada oturtmayı amaçladık” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!