İzmir'de uyuşturucu operasyonları

Güncelleme Tarihi:

İzmirde uyuşturucu operasyonları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2014 22:27

- İzmir'de düzenlenen 3 operasyonda 10 kilo 200 gram esrar ile 409 ecstasy ele geçirildi - Gözaltına alınan 7 şüpheliden 4'ü tutuklandı

Haberin Devamı

İZMİR (AA) - İzmir'de düzenlenen 3 ayrı uyuşturucu operasyonunda 10 kilo 200 gram esrar ile 409 ecstasy ele geçirildi. Gözaltına alınan 7 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, "torbacı" tabir edilen uyuşturucu satıcılarına 3 operasyon düzenledi.

Bayraklı ilçesinde düzenlenen operasyonda ihbar üzerine bir otomobilde yapılan aramada 9 poşette 10 kilo 200 gram esrar ele geçirildi. Otomobilde bulunan G.A, S.Ö, Ü.B gözaltına alındı.

Şüphelilerin bağlantısını araştıran ekipler şüpheli ifadeleri doğrultusunda Karşıyaka ilçesinde bir eve düzenlediği operasyonda E.E ve O.E'yi de gözaltına aldı.

Emniyette işlemleri tamamlanan şüphelilerden G.A ve E.E çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, diğerleri ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Bornova ilçesinde ihbar üzerine İ.A ve İ.G'nin üst aramasını yapan narkotik ekipleri, 409 Ecstasy ele geçirdi. Gözaltına alınan 2 şüpheli "Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama" suçlamasıyla sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!