İzmir turizm ödülleri verildi

Güncelleme Tarihi:

İzmir turizm ödülleri verildi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2017 11:54

İzmir turizm ödülleri verildi

Haberin Devamı

İZMİR İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün, kentin tanıtımına ve turizme katkı sağlayan kurum ya da kişileri onurlandırmak amacıyla bu yıl 9'uncu kez düzenlediği "İzmir Turizm Ödülleri" sahiplerini buldu.

 Sabancı Kültür Sarayı'nda yapılan ödül törenine İzmir Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Murat Karaçanta, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, ödüle layık görülen kurumların temsilcileri ve davetliler katıldı. Yılın Seyahat Acentası, Tur Operatörü, Turizm Profesyoneli, Profesyonel Turist Rehberi, Konaklama Tesisi (Resort Otel), Konaklama Tesisi Şehir Oteli, Yeme- İçme ve Eğlence Tesisi, Turizm Yatırımcısı, Basın ve Medya, Sağlık Turizmine Katkı, İzmir Yerel Lezzetler, Şef Aşçı ödüllerinin yanısıra Onur ödülleri verildi. Urla'nın Uzunkuyu Köyü'nde dünyanın en büyük zeytinyağı müzesini kuran

Levent Köstem'e Onur Ödülü'nü İzmir İl Kültür ve Turizm eski Müdürü Abdülaziz Ediz verdi. Köstem, "Emeklerin bu şekilde onurlandırılması çok güzel. Müzemiz, turizme ve zeytine katkı sunacak" dedi. Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Anadolu'dan Esintiler Stilize Halk Dansları Topluluğu, çeşitli yörelere ait stilize dans gösterileriyle etkinliğe renk kattı.

 Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

KUTU

KİMLER ÖDÜL ALDI

Seyahat Acentesi ödülü Bastıyalı Turizm, Tur Operatörü ödülü Fti Group Meeting Point International, Profesyonel Turist Rehberi ödülü Nihat Nebil Altınel, İzmir Yerel Lezzetleri  ödülü Abbas'ın Yeri, Konaklama Tesisi (Resort Otel) ödülü Sunis Efes Royal Palace Resort, Konaklama Tesisi (Şehir Oteli) ödülü Best Western Premier-Karşıyaka, Yeme-İçme ve Eğlence Tesisi ödülü İzmir Seyirtepe, Turizm Profesyoneli ödülü Abdullah Aküzüm ve Oliver Vetter, Turizm Yatırımcısı ödülü Timur Ömürgönülşen, Basın ve Medya ödülü Mehmet Korkmaz Karabel, Sağlık Turizmine Katkı ödülü Kent Hastanesi, Şef Aşçı ödülü Günay Canbaz'a verildi.

Avukat Önder Kayın, Alaçatı Ot Festivali ile Doç.Dr. Levent Köstem'e ise Onur Ödülü verildi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!