İZMİR BŞB kan ağlıyor

Güncelleme Tarihi:

İZMİR BŞB kan ağlıyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2011 00:00

Bütçe kısıtlaması nedeniyle geçen sezon büyük başarılara imza atan kadrosu dağılan mavi-beyazlı ekip ligde ilk 4 maçını kaybetti.

Haberin Devamı

HENTBOL bayanlarda ilklerin takımı olan İzmir Büyükşehir Belediyespor, bütçedeki kısıtlama nedeniyle başarılı kadrosunun dağılmasının bedelini ağır ödedi. Geçen sezon Türkiye Kupası’nı müzesine götüren, ligde normal sezonu 17 galibiyet, 1 beraberlikle namağlup lider tamamlayan, Play-Off finalinde Üsküdar Bld’ye uzatmada boyun eğen İzmir BŞB, bu yıl ilk 4 maçta sıfır çekti. Anadolu Üniversitesi (D) (29-28), Üsküdar Bld (30-29), Muratpaşa Bld (D) (46-22) ve Milli Piyango’ya (47-32) yenilen İzmir temsilcisi, Gazi Üniversitesi’yle birlikte dibe demir attı. Beş maçta 1 galibiyet alan İstanbul Emniyetgücü’ne pazar günü konuk olacak ekipte Antrenör Hikmet Vurgun, “Lige çok zorlu bir fikstürle başladık. Genç kadromuzun oturması için zamana ihtiyacımız var. Önümüzdeki haftalarda güçleri bize biraz daha yakın takımlarla karşılaşacağız. Küme düşecek son iki takımdan biri olmak istemiyoruz” dedi.

Takviyeler altyapıdan

Haberin Devamı

CHALLENGE Cup’ta 2008-09 sezonunda yarı final oynayıp bayanlar hentbolda bir ilke imza atan İzmir BŞB’nin uzun süredir birlikte oynayan kadrosundan Serpil, Sevilay, Yasemin, Çiğdem, Berna, Gonca, Derya ve Medine ayrıldı. Geçen yıldan kadroda sadece Asiye, Fatma, Burcu, Esin ve Seda kaldı. Bütçe sıkıntısı ve Kulüp Başkanı Pervin Şenel Genç’in Büyükşehir Belediyesi’ni sarsan operasyon nedeniyle tutuklanmasından olumsuz etkilenen mavi-beyazlılar, hiç transfer yapmadı. İzmir temsilcisinde altyapıdan Aslı, Duygu, Yağmur, Ceren, Ece, Esen, Özlem, Yasemin Güler ve Yasemin Kaya (A) takıma alındı.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!