İzmir Beckerspor'a Atilla'dan tam destek

Güncelleme Tarihi:

İzmir Beckerspora Atilladan tam destek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2017 13:05

İzmir Beckerspor'a Atilla'dan tam destek

Haberin Devamı

İZMİR, (DHA)- KADINLAR Basketbol 1'inci Ligi'ndeki tek İzmir temsilcisi Bornova Beckerspor, yarın Elazığ İl Özel İdare ile oynayacağı play off müsabakası öncesi Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila'lı makamında ziyaret etti.
Kulüp Başkanı Volkan Kebir, yönetim kurulu üyeleri ve oyuncular'ın bulunduğu ziyarette Bornova Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi'nin kapılarını kendilerine açan Belediye Başkanı Atila'ya teşekkür etti. Atila'yı yarinki maça da davet eden Kebir, "Olgun başkanımız her zaman bizim yanımızda yer aldı. Maçlarıma gelerek bize uğur getirdi" dedi.
Olgun Atila da Bornova Beckerspor'un Bornova ismini tüm Türkiye'ye duyurduğunu söyledi. Takımın çok başarılı bir sezon geçirdiğini belirten Atila, "Basketbolcularımızın aynı başarıyı Play-Off serisinde de sürdüreceğine inanıyorum.  Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne çıkacağınıza inancım tam" diye konuştu.
Yarın saat 13.00'te başlayacak karşılaşmada salondaki yereni alacağını söyleyen Başkan Atila, tüm Bornovalıları Bornova Beckerspor'a destek olmaya davet etti. Başkan Atila, kahve fincanı hediye ettiği sporculara Büyükpark'taki sosyal tesisleri gezdirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!