İZİKAD Barcelona yolunda

Güncelleme Tarihi:

İZİKAD Barcelona yolunda
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2015 14:51

İzmirli İş Kadınları Derneği (İZİKAD), Akdeniz İş Kadınları Dernekleri Federasyonu (AFAEMME) ve Akdeniz Sanayi Ticaret ve Denizcilik Odası’nın (ASCAME) düzenlediği Akdeniz İş Kadınları Forumu için Barcelona’ya gidiyor. 24 ülkeden 44 iş kadını derneği üyelerinin katılacağı bu toplantıda Avrupa’dan ticaret odaları başkanları ile Avrupa Birliği’nden üst düzey yöneticiler yer alacak.

Haberin Devamı

AFAEMME üyesi olan İZİKAD Barcelona’da bu yıl 27 Kasım’da yedincisi gerçekleştirilecek Forum’da, ekonominin büyümesinde kadının payının artırılması, güçlendirilmesi ve kadın girişimcilerin artırılması gibi konulardan bahsedecek..Forumun devamında, önümüzdeki dönem için yapılacak proje ve konular görüşülecek, ayrıca birebir iş toplantıları gerçekleştirilecek. Zirve’de konuşma yapacak olan İZİKAD’ın Başkanı Candan Çilingiroğlu, "Yurtdışı sivil toplum kuruluşları ile olan temaslarımızın İzmir’imize ve İzmirli iş kadınlarımıza yeni kapıları, yeni anlaşmaları açması için iyi bir fırsat olacağını düşünüyoruz" dedi.

İZİKAD Barcelona yolunda

Haberin Devamı

İZİKAD Üyesi Nalan Karakaç’ın girişimleriyle AFAEMME ile temasa geçtiklerini belirten Çilingiroğlu, "İZİKAD olarak bir uluslararası sivil toplum kuruluşunda İzmir’i temsil etmek gurur verici. Bu tür organizasyonların hem Derneğimiz’in hem de üyelerimizin vizyonuna katkıda bulunacağına inanıyoruz. Toplantıya çok iyi hazırlandık. Dönüşümüzde yeni projeler, yeni bağlantılarla daha da yoğun bir tempo içine girmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

Barcelona’da 26-27 Kasım’da düzenlenecek olan Akdeniz İş Kadınları Federasyonu Girişimcilik Forumu Yıllık Zirvesine İZİKAD konuşmacı olarak katılacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!