İzgaz'da 'Stopple' kutlaması

Güncelleme Tarihi:

İzgazda Stopple kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2017 14:36

İzgaz'da 'Stopple' kutlaması

Haberin Devamı

İzgaz'da 'Stopple' kutlaması

Çağla DAŞCI/İZMİT(Kocaeli), (DHA) - İZGAZ, Engie firması tarafından tasarlanan doğalgaz hatlarında güvenliği arttırmak amacıyla geliştirilen 'stopple' adlı ürünün 500'üncüsünün yerleştirilmesini pasta keserek kutladı.

Engie firması mühendisleri tarafından geliştirilen 'Gaz Stopple' ürününün 500'üncüsünün yerleştirilmesi nedeniyle bir otelde düzenlenen toplantıya İzgaz Genel Müdürü Gökalp Özkök, Engie Türkiye CEO'su Denis Lohest ve İzgaz yetkilileri katıldı. Doğalgaz hatlarında güvenliği artırmak amacıyla geliştirilen 'Stopple' doğalgaz veya diğer gaz şebekelerinin abone bağlantı hatlarında ani debi değişimlerinde gazı keserek güvenliği sağlıyor. Engie mühendislerinin Ar-Ge çalışmaları sonucu geliştirilen 'Stopple' gaz kesim vanasız olarak tesis edilmiş doğalgaz servis hatlarının daha güvenli hale getirilmesi için kazı yapmadan yerleştiriliyor.

Stopple hakkında bilgiler aktaran İzgaz Genel Müdürü Gökalp Özkök, "Bugün 500. Stopple'ı yerleştirdik ve bunu kutlayacağız. Bu bizim Avrupa'daki araştırma ve geliştirme laboratuvarlarımızda geliştirilmiş bir ürün. Faydası şu, evlerimize servis ve gazı taşıyan ana hatlarda servis hatları var, bu servis hatları üzerinde bir hasar olduğunda gaz akışını kesmek üzere geliştirilmiş bir ürün. İzgaz olarak teknolojik gelişmeleri kendi hatlarımızda kullanıyoruz" dedi.

Toplantının ardından 500'üncü stopple'ın yerleştirilmesi nedeniyle pasta kesildi. Stopple adlı ürünün maketi de toplantıya katılanlar tarafından incelendi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!