İZBAN hattında çalışmaları inceledi

Güncelleme Tarihi:

İZBAN hattında çalışmaları inceledi
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2017 12:15

İZBAN hattında çalışmaları inceledi

Haberin Devamı

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, Selçuk'tan 'evet' istedi, ilçenin kamu yatırımlarında altın çağını yaşadığını söyledi.

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, Selçuk'ta ilk olarak TCDD 3. Bölge Müdürü Selim Koçbay, Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı ve AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Sema Yeşilçimen ile birlikte TCDD tarafından İZBAN hattı üzerinde sürdürülen çalışmaları inceledi, esnafı, muhtarı, sendika yöneticilerini ziyaret etti. Şirince'de köylülerle buluşan Kaya, Selçuk Ticaret Odası'nda oda yöneticilerine "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi" hakkında bilgi verdi.

Selçuk'un kamu yatırımları açısından altın çağını yaşadığını öne süren Kaya, şöyle konuştu:

"Selçuk'a milyonlarca lira tutarında yatırım yaptık, yapıyoruz. İZBAN'da sona gelindi, doğalgaz sorunu çözüldü. Efes Antik Kanal Projesi ve Meryem Ana Tabiat Parkı Projesi gerçekleşiyor. Selçuk-Belevi-Tire arası bölünmüş yol oluyor. Selçuk'a yeni bir hükümet konağı yapıyoruz, 2017 Milli Eğitim Yatırım Programı'nda 1 ilkokul, 1 ortaokul ve meslek lisesi'ne ek bina yapılması için ödenek ayrıldı. Maliyeti milyonlarca lirayı bulan bütün bu yatırımların gerçeğe dönüşmesi istikrar ile oluyor. Yönetimde istikrar, ekonomide istikrar. Sürdürülebilir başarı böyle geliyor. Artık krizler dönemi sona ersin, Türkiye'de kalıcı istikrar olsun istiyoruz. Bu Anayasa değişikliği ile artık vatandaşlarımız doğrudan hükümeti belirleyecekler. Seçim akşamı ülkeyi 5 yıl boyunca kimin yöneteceği belli olacak. Belirsizliklerle vakit kaybetmeyeceğiz."

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!