iYi TRANSFERLER HER ŞEYi UNUTTURUR

Güncelleme Tarihi:

iYi TRANSFERLER HER ŞEYi UNUTTURUR
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2016 10:46

Şampiyon kadronun dağılması, taraftarı endişelendirdi...

Haberin Devamı

ŞAMPİYON Beşiktaş’ta yeni sezon hareketli başladı.

Bu hareketlilik farklı yorumlanıyor. Ancak bir gerçek var ki, transfer ayında en rahat kulüp olacağı düşünülen Beşiktaş’tan Gökhan Töre, İsmail Köybaşı ve Sosa’nın ayrılması keyifleri kaçırdı. Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterecek olan takımın bir anlamda dağılması taraftarları da endişelendirdi. 

Yönetim ise böyle düşünmüyor ve “İyi transferleri bekleyin” mesajı gönderiyor...
İşte, Beşiktaş’ta baş döndüren gelişmeler...

GOMEZ BiLMECESi

Gomez’in durumu hâlâ belirsiz. Beşiktaş’ta kalmak istediğini belirtti ve pazarlıklar başladı. Fiorentina ile bonservis sorunu çözüldüğünde kalması çok büyük bir ihtimal olarak görülüyor.

MANiDAR AÇIKLAMA

Gökhan Töre lig bitmeden ayrılmayı kafasına koymuştu. Eski hocası Bilic’in takımı West Ham’a satın alma opsiyonlu kiralık olarak gitti. Ancak veda yazısında, “Bugüne kadar çalıştığım en iyi teknik direktör Bilic’tir” demesi manidardı.

Haberin Devamı

TERÖR BAHANESi

Sosa sezona, “Beşiktaş’tan ayrılmak istiyorum” diyerek başladı. Terör olayları yüzünden eşinin Türkiye’de yaşamak istemediğini söyleyen Arjantinli, ayrılık açıklaması ile olayı resmiyete döktü.

ATiBA DA GiDERSE!

Atiba... Bilic’in kanca attığı bir diğer oyuncu. Bir yıl daha sözleşmesi var, idmanlara çıkıyor ama o da her an gidebilir. Yönetim ile yapacağı görüşmenin ardından kesin durumu belli olacak.

ŞiMDi NE OLACAK?

İsmail Köybaşı, gemileri yaktı, yollar ayrıldı. İşte, siyah beyazlı taraftarlar da bu ayrılığın ardından, “Ne oluyor. Takım dağılıyor?” sorusunu birbirine sormaya başladı. Ama yönetim ise tüm olumsuzluklara karşın, “İyi transferler her şeyi unutturur” diyerek beklemeye geçti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!