İYİ Parti vatandaşlarla dertleşiyor

Güncelleme Tarihi:

İYİ Parti vatandaşlarla dertleşiyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2018 12:27

İYİ Parti vatandaşlarla dertleşiyor

Haberin Devamı

İYİ Parti Genel Merkezi Mahalli İdareler Başkanlığı sorumluluğunda başlatılan 'Anlat Hemşerim Dertleşelim' projesi kapsamında Muğla'da vatandaşlar ile buluşuldu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in öncülüğünde, Mahalli İdarelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu sorumluluğunda başlatılan 'Anlat Hemşerim Dertleşelim' projesi, Muğla'nın merkez ilçesi Menteşe'de vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Kurşunlu Meydanı'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İYİ Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, "Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Gençlerimiz, evlatlarımız, fidanlarımız şehit oluyor. Canımız acıyor, canımız yanıyor. Ülkemizin birliği, dirliği ve geleceği için gözlerini kırpmadan şahadet şerbetini içen şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Teröristlerle çatışmalarda yaralanan Mehmetçiklerimize de geçmiş olsun dileklerimle, biran önce sağlıklarına kavuşmalarını diliyorum" dedi.

Kentlerin sorunlarını, milletten dinlediklerini ifade eden Başkan Şekerdağ, "Anlat Hemşerim, Dertleşelim Projesi için burada toplandık. Partimizin Mahalli İdareler Başkanlığı ve Gençlik Kolları Başkanlığı'nın ortak projesi olarak vatandaşı dinleyen Türkiye'de ilk projedir. Ülkemizde uygulanmaya başlayan proje, ilk olarak Fethiye ilçesinde yapıldı. Halkımızın talepleri ve önerileri alındı. İYİ Parti millet için, milletle beraber, onun sesine kulak vererek hareket eden bir partidir. Türkiye'nin konuşması, derdini anlatabilmesi, anlatılan dertlere, sorunlara çare bulunabilmesi, bizim öncelikli görevimizdir. Projemiz kapsamında, milletimizle hasbıhal edeceğiz. Kentlerimizin sorunlarını milletimizden dinleyeceğiz. Çözümü hep birlikte arayarak bulacağız. Yandaş, kandaş bakılmadan, sesine feryadına kulak vermek için milyonlarca vatandaşımız için bu yolculuğa çıkıldı. Artık sahipsiz değilsiniz, karamsarlığa yer yok. Vatan ve millet sevgisi için buradayız" diye konuştu.

Vatandaş buluşmasında İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Prof. Dr. Metin Ergun, Menteşe İlçe Başkanı Av. Muhsin Erdem ve çok sayıda partili hazır bulundu.

Cavit AKGÜN / MUĞLA, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!