İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e davul-zurnalı karşılama (4)

Güncelleme Tarihi:

İYİ Parti Genel Başkanı Akşenere davul-zurnalı karşılama (4)
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2018 18:37

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e davul-zurnalı karşılama (4)

Haberin Devamı

DOĞRULUĞUNU İKTİDARDAN DUYMAK İSTERİZ
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Giresun'dan karayoluyla Ordu'ya gelerek partisinin il ve Altınordu ilçe teşkilatı açılışlarına katıldı. Şarkiye Mahallesi'ndeki parti binası önünde toplanan kalabalığa hitap eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, AK Parti hükümetini eleştirerek, sorular yöneltti. Kendisinin FETÖ'cülükle suçlanmasına da tepki gösterip OHAL'i eleştiren Meral Akşener, "Bana ve arkadaşlarıma FETÖ'cü diyenlere tavsiyem; Önce sağa baksınlar, sonra sola baksınlar, sonra aynaya baksınlar. Gördükleri FETÖ'cüdür. Ne haldeyiz? Olağanüstü haldeyiz. Ne zaman kalkacak? Belli değil. Peki nasıl seçim olacak? Olağanüstü hal esnasında nasıl seçim olacak? Olağanüstü halde seçim olacak. Peki biz bundan geri durur muyuz? Hayır durmayız" dedi.
Konya ve Tokat'ta silahlı grup ve grupların eğitim aldığına yönelik duyumlar aldıklarını, bu duyumların doğruluğunu iktidardan duymak istediklerini de kaydeden İYİ Parti lideri Akşener, "Konya ve Tokat'ta örgüt müdür, dernek midir ne olduğu belirsiz grup ve gruplara ait silahlı eğitim yapılan kamplar vardır, diye duyuyoruz. Doğru mudur? Değil midir? Bunun bilgisini istiyoruz. Bu bilgiyi vermek zorundasınız. Ben bunu tekraren söylüyorum. Böyle bir duyum var, böyle bir söylenti var. Bunun doğruluğunu  iktidardan duymaz isteriz. Olağanüstü hal döneminde bu tarzdaki çalışmalar bu tarz illegal grupların oluşturduğu kamplar, hele olağanüstü hal  döneminde hiç olamaz. Bu devlet ciddiyetini ortadan kaldıran bir konudur. Seçime gideceğiz ve seçim için sandık başlarında arkadaşlarımız olacak.  Bütün siyasi partilerin mensupları olacaklar. Acaba o sanatçılardandamı olacak, gelsinlerde görelim" şeklinde konuştu.
ÜRÜNLERİ TÜRKİYE'YE İHRAÇ EDEN AKP'LİLER KİMLERDİR
Hayvancılığın bitirildiğini, Rusya'dan buğday, Amerika'dan mısır şurubu ithal edildiğini, başka ithalatların da olduğunu, bunların bir kısmının da AK Partililer tarafından Türkiye'ye ihraç edildiğini söyleyen Meral Akşener, "Hanım kızım diyor ki 'Bu samanı kim yiyor, zaten et ithal ediyoruz' diyor. 'Hangi hayvan yiyor?' diyor. Söylerim de hep beraber anladık. Şimdi bu yandaş cebi doldumak için bu ülkede yapılmayan iş kalmadı. Sudan'da, Etiopya'da toprak satın alıp, orada binlerce dönüm toprak satın alıp orada çifçilik yapıp ve orada yetişen ürünleri, böyle bir kaç takla attırıp Türkiye'ye ihraç eden, AKP'liler kimlerdir?" diye sordu.
Bir kişinin fındığın da ithal edileceğini söylemesi üzerine Meral Akşener, "Henüz fındık ithal etmiyoruz, dur dilini ısır. Fındığın dünyada yüzde 70'ini yetiştiren biziz. 'Fındığı bile ithal hale getirecekler' diyor kardeşim. Haklısın, ısır dilini unutsunlar. Şimdi eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin" dedi.
Meral Akşener, esnaf ziyaretinin ardından Fatsa ilçesine giderek, burada düzenlenen akşam yemeğinde partililerle bir araya geldi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!