Ivanka Trump'a 3 bin dolarlık 'uygunsuz kıyafet' eleştirisi

Güncelleme Tarihi:

Ivanka Trumpa 3 bin dolarlık uygunsuz kıyafet eleştirisi
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2017 16:31

ABD'nin yeni başkanı Donald Trump'ın büyük kızı Ivanka, "uygunsuz kıyafet" tercihiyle bu kez eleştirildi. Ivanka Trump'ın, önceki gün Amerikan Kongresi'ne giderken giydiği 3 bin dolar değerindeki elbisenin böylesine ciddi bir toplantı için 'fazla açık' olduğu yorumları yapıldı.

Haberin Devamı

Babasının eşi Melania Trump'tan bile çok daha fazla ilgi çeken 35 yaşındaki Ivanka Trump, önceki gün Amerikan Kongresi'ne giderken giydiği elbiseyle eleştiri oklarını üzerine çekti.

Eşi Jared Kuschner ile birlikte toplantıya katılan Ivanka Trump, Fransız tasarımcı Roland Mouret'nin imzasını taşıyan tek omuzlu bordo bir kıyafet giydi. Ancak bu tercihi yüzünden ağır eleştirilere maruz kaldı.

Moda eleştirmenleri Trump'ın giydiği yaklaşık 3 bin dolar değerindeki bu elbisenin böylesine ciddi bir toplantı için hiç de uygun olmadığını söyledi.

Bunun nedeni de elbisenin tek omuzunun olmaması, kollarının kısalığı, yani özetle o tarz bir toplantı için biraz fazla "açık" görünmesi. Elbisenin en çok eleştiri alan ayrıntılarından biri de sutyen askısı gibi görünen siyah askı. Ivanka Trump'ın bu tür toplantılarda geçerli olan giyim kurallarını öğrenmesi gerektiği de elbiseye yöneltilen eleştiriler arasında. 

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!