Ivana’yı çıplak görsem dokunmam

Güncelleme Tarihi:

Ivana’yı çıplak görsem dokunmam
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2011 00:00

“Eşim Ivana beni arkadaşım Hatem Yavuz’la aldattı” diyerek boşanma davası açan Yurdal Sert ile Hatem Yavuz dün duruşmada biraraya geldi. Hatem Yavuz, “Yurdal tazminat vermemek için bunları söylüyor” dedi.

Haberin Devamı

YURDAL Sert’in, “Evinde bir kızla uygunsuz görüntülerimi çekti, bana tuzak kurdu” dediği Hatem Yavuz hakkında “Özel hayatın gizliliğini ihlal” suçundan dava açılmıştı. Beykoz 2’nci Asliye Ceza Mahkemesi’nde dün görülen duruşmada iki eski dost birbirlerini suçladı.

Ivana’yı çıplak görsem dokunmam
Ivana’yı çıplak görsem dokunmam


Yurdal’la hovardalık yapardık

6 aya kadar hapsi istenen Yavuz, Yurdal Sert’le sürekli hovardalık yaptıklarını belirterek, şunları söyledi: “Yurdal’la 15 yıllık arkadaşlığımız var, onun evinin anahtarı bende vardır. Sürekli hovardalık yapardık. O akşam da yine üç kız vardı evde. Yurdal genelde 100 Euro karşılığı 2-3 saat kızlarla birlikte olurdu. Ama o akşam gelen kıza adeta âşık oldu. Geceliği 1000 Euro’ya anlaştı. Kızla birlikte olurken kendisini görüntülememi istedi. Sabah da görüntüyü bir flaş belleğe aktarıp kendisine verdim.”

Hatem bana tuzak kurdu

Şikâyetçi Yurdal Sert ise “Bir gün eşimin bilgisayarında maillerini gördüm. Benden boşanmasını istiyordu. Maillerde görüntülerden bahsediliyordu. Ivana’nın makyaj masasında flaş bellek buldum. Bana tuzak kurulduğunu gördüm, boşanma davası açtım” dedi. Mahkeme, Ivana Sert’in tanık olarak dinlenmesine karar verdi. Duruşma çıkışı Yavuz, Yurdal Sert’in eşine tazminat vermemek için oyun oynadığını öne sürerek “Bana iğrenç ithamlarda bulundu. Ivana’yı çıplak görsem dokunmam” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!