İtfaiyenin tatil mesaisi: 608 olaya müdahale

Güncelleme Tarihi:

İtfaiyenin tatil mesaisi: 608 olaya müdahale
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2017 15:05

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri 10 günlük bayram tatili süresince Başkent’te meydana gelen 608 farklı olaya müdahale etti.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri 10 günlük bayram tatili süresince Başkent’te meydana gelen 608 farklı olaya müdahale etti. Bayram tatili süresince teyakkuzda olan ekiplerin en çok müdahale ettikleri 360 vakayla yangın oldu. İtfaiyenin bayram mesaisinde yangınları 55 olayla trafik kazası izlerken, ekipler 73 insan kurtarma, 94 hayvan kurtarma çalışması gerçekleştirdi. İtafile erleri 10 günlük tatil süresince 26 farklı olaya da müdahalede bulundu.

İtfaiyenin tatil mesaisi: 608 olaya müdahale

GÖYNÜK’E YARDIMA KOŞTULAR

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler Bolu Göynük’te çıkan orman yangınına da Ankara’dan giderek müdahale de bulundu. Bolu’nun Göynük İlçesi İbrahimözü Köyü Safranlar Mahallesi Doğanderesi mevkiinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmasına Ankara İtfaiyesi ekipleri de katıldı. Yangın söndürülürken soğutma çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Bolu Valisi Aydın Baruş 150 hektarlık alanın tahrip olduğunu söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de Twitter hesabından yangına ilişkin fotoğraf ve video paylaştı. Başkan Gökçek, tweetinde “Göynük’de büyük bir orman yangını çıktı. Ankara Belediyesi yardıma koştu. Allah’a hamdolsun el birliği ile yangın kontrol altına alındı” ifadelerine yer verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!