İtfaiyeciler'den Başkan Çerçioğlu'na ziyaret

Güncelleme Tarihi:

İtfaiyecilerden Başkan Çerçioğluna ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Eylül 28, 2017 15:55

İtfaiyeciler'den Başkan Çerçioğlu'na ziyaret

Haberin Devamı

AYDIN Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Serdar Adanır ve bir grup itfaiye personeli, İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu makamında ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Serdar Adanır, ziyarette, itfaiye personelinin, afet ve olası yangınlarda daha etkin hizmet verebilmesi için ekipmanlarla donatılmasında her türlü desteği gösteren, huzurumuzu sağlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etti. 400 personel, 117 araç ile 17 ilçede hizmet verdiklerini belirten Adanır, "Aydın'da yaşayan 1 milyon insanın her saniye hizmetindeyiz" dedi.

İtfaiye personelinin haftasını kutlayan Başkan Çerçioğlu, "Büyükşehir olmamızla birlikte halkımızın daha huzurlu olması için itfaiyemize çok ciddi yatırımlar yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. İtfaiyecilik zor ve tehlikeli bir meslek. İtfaiye personelimiz 7/ 24 vatandaşlarımızın hizmetindedir. Nazik ziyaretleri nedeniyle İtfaiye Daire Başkanlığı personeline çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Burhan CEYHAN / AYDIN, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!