İşte Philips'in yeni jenerasyon TV'leri

Güncelleme Tarihi:

İşte Philipsin yeni jenerasyon TVleri
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2017 09:52

Philips TV’nin ince çerçeveli tasarımıyla dikkat çeken yeni TV serisi Black Star Ambilight ve Ultra HD teknolojilerini bir araya getiriyor.

Haberin Devamı

Black Star, Philips’in 55” boyutunda OLED ekrana ve siyahları simsiyah yapan UHD Premium özelliklere sahip olan ikinci televizyonu. Bu yeni model hareket, kontrast, renk, keskinlik ve kaynak gibi özelliklere odaklanarak gözlerdeki en hassas noktalara hitap ediyor. Canlı renkler ve Ambilight,, ekranın olduğundan daha büyük görünmesini sağlarken Pixel Precise olarak bilinen Philips 7502, 4K ultra ince LED ekranla uyumlu berrak sesi de beraberinde getiriyor. 

Philips TV’nin Baş Tasarımcısı Rod White; "Piyasada uzun zamandır devam eden durgunluk, tüketicilerin daha temkinli davranmasına yol açtı. Burada bize düşen; minimalist tarzı benimseyen, seçici satın alma alışkanlıkları olan ve dağınıklık sevmeyen kişilere uygun tasarımlar üretmek. Bu tasarımların ortak özelliği, ince işçilik ve teknolojinin birleşimiyle kaliteli, gösterişten uzak, dayanıklı ve şık ürünler olması. Yeni tasarımımız gösterişten ziyade, sofistike ve dayanıklı olmaya odaklanıyor.”

Haberin Devamı

Philips TV ürünlerinin yeni serisinde yer alan ürünler:

· 6412 - 43”, 49”, 55” ve 65” ekran seçenekleriyle

· 7002 – 43’’ , 49” ve 55” ekran seçenekleriyle

· 7502 - 49”, 55” ve 65” ekran seçenekleriyle

· 9002 OLED - 55” ekran seçeneğiyle

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!