İşte Ankara'nın 2009 yaz halleri

Güncelleme Tarihi:

İşte Ankaranın 2009 yaz halleri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2009 00:00

Yazın gelmesiyle birlikte başkentlilerin alışkanlıkları da sıcak havalara göre değişiklik gösteriyor. Alışveriş merkezlerinin her zaman gözde olduğu başkentte caddeler artık daha kalabalık.

TATİLE gidemeyenler soluğu havuzlarda alırken, Ankara manzarası eşliğinde keyifli bir akşam yemeği yemek isteyenler bir hayli fazla. Hello Dergisi’nin bu hafta özel olarak hazırladığı Ankara Summer dosyası içinde kente dair her şeyi bulabilmek mümkün. Hello Dergisi’nin Ankara’ya özel olarak hazırladığı Ankara Summer, dosyası ile başkentin yazlık mekanları ve yazın trendleri ele alındı. Seçkin restoranlardan, şık kafelere, bodrum beachlerini aratmayan havuzlara, alışveriş ve spor merkezlerine dair bütün ayrıntıları bu dosyada bulabilmek mümkün. Gözde caddeler arasındaki rekabet de dosya da ele alınan konular arasında.

Eğlencenin kalbi

İki yıl öncesine kadar mekan sayısının bir ya da iki ile sınırlı kaldığı Park Caddesi aradan geçen zamanda, başkentte eğlencenin kalbinin attığı yerlerden biri oldu. Caddenin ilk sakinleri Özsüt, Kıtır Çayyolu ve Lagos Balıkçısı’nı birbiri ardına açılan restoran, kafe ve gece kulüpleri izledi. Boxer by Wall, caddenin kalite değerini yükseltirken, Taps ve Shot&Bite uğrak mekanlar arasında yer aldı. Özel olarak hazırlanan etleriyle ve leziz mönüsüyle dikkat çeken Butcha’nın çok sayıda müdavimi oldu.

Park Caddesi Filistin’e karşı

Park Caddesi şimdilerde yerini Filistin Caddesi’ne bırakmış durumda. Gamze Cizreli’nin sahibi olduğu Big Chefs caddenin kaderini değiştirdi. Caddedeki potansiyel İstanbulluların da dikkatini çekti ve The House Cafe, Kitchnette gibi mekanlar Ankara’da da birer şube açtı. Arjantin Caddesi’nin gözde mekanları Ivy geçtiğimiz yıl caddede yerini alırken, Kuki önümüzdeki günlerde açılacak. Eat’nJoy ve Meet ise gençlerin piyasa mekanları durumunda.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!