İstanbullular sağanak yağışta zor anlar yaşadı

Güncelleme Tarihi:

İstanbullular sağanak yağışta zor anlar yaşadı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2016 12:59

İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağış, Üsküdar’da sürücülere ve vatandaşlara zor anlar yaşattı. Haliç Köprüsü Edirne istikametinde ise orta yolda yağmur nedeniyle su birikintisi oluştu. Trafik tek şeride düştü ,uzun araç kuyrukları oluştu.

Haberin Devamı

Yola biriken su birikintiler nedeniyle sürücüler ilerlemekte zorluk çekti. Aniden bastıran yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, metro istasyonlarına ve otobüs duraklarına sığındı. Üsküdar meydanda yol üzerinde oluşan su birikintileri vatandaşa adeta seksek oynattı. Suyun üstünden atlayarak geçmeye çalışan vatandaşların görüntüsü dikkat çekti. Vatandaşlar ıslanmamak için değişik yöntemler kullandı. Kimi ellerindeki poşetleri ayağına takarken, kimi de kafasına taktığı görüldü. Belediye ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

Haberin Devamı

HALİÇ KÖPRÜSÜ'NDE SU BİRİKİNTİSİ

Haliç Köprüsü Edirne istikametinde ise orta köprü girişinde atık su giderlerinin tıkanması nedeniyle su birikintisi oluştu. Araçlar tek şeritten ilerlemek zorunda kaldı. Uzun araç kuyrukları oluştu. İtfaiye ekipleri su giderlerinin kapağını açıp biriken çöpleri temizledi. Bu arada yolun bir kısmını yağmur sularının getirdiği toprak ile doldu. Su birikintisinin akması ile yol açıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!