İstanbul'da polis ve asker çatışıyor

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda polis ve asker çatışıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2016 05:44

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni (İBB) kapatan askerler ile polis arasında çatışma yaşandığı bildirildi. Öte yandan, Harbiye'de devam eden çatışmalar sonucu isabet alan bir araç alev aldı. Çengelköy'de de çatışmanın olduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni (İBB) kapatan askerler ve polis arasında çıkan çatışma yaşanıyor.

İstanbulda polis ve asker çatışıyor

Polis ekiplerinin teslim ol çağrısına askerlerin ateşle karşılık vermesi üzerine özel harekat ekipleri askerlerin olduğu yere yönelerek operasyon başlattı. Askerler tarafından vatandaşların ve polis ekiplerinin üzerine plastik mermi ve gaz bombası sıkıldı.

Haberin Devamı

İstanbulda polis ve asker çatışıyor

Olay yerinde bulunan çok sayıda yaralı ambulanslarla hastanelere taşınıyor. Polis ve asker arasında ki çatışma ise hala devam ediyor.

HARBİYE ÖNÜNDE BİR ARAÇ ALEV ALDI

Harbiye'de devam eden çatışmalar sonucu isabet alan bir araç alev aldı. 

Beyoğlu Harbiye'de ki TRT Radyosunu elinde tutan askerlerle polis arasındaki çatışma devam ediyor. Polis binaya biber gazı atarken asker uzun namlulu silahlarla karşılık veriyor. Sık sık jetlerinde uçuş yaptığı Harbiye'de çıkan çatışma sonucunda isabet alan bir araç alevler içinde kaldı. Ara ara patlamalarında meydana geldiği aracı polis TOMA ile söndürmeye çalıştı.

Haberin Devamı

Harbiye'de çatışma ara ara şiddetini arttırarak devam ediyor. Polis ekipleri askerlere teslim olmaları için sık sık anons yapıyor. Bu arada bölgeden geçmekte olan bir vatandaşta polis megafonundan askerlere seslenerek teslim olmalarını istedi.

ÇENGELKÖY'DE DE ÇATIŞMA ÇIKTI

Darbe girişiminde bulunan bir grup asker İstanbul'da Çengelköy Karakolu'na da müdahale etmek isteyince çatışma çıktı.

Bölgede patlama sesleri duyulurken askerlerin polislere telim olun çağrısı yaptığı bildiriliyor.

Karakola takviye ekip istenirken çatışmanın devam ettiği bildiriliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!