İstanbul'da feci olay: Korkunç detaylar ortaya çıktı

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda feci olay: Korkunç detaylar ortaya çıktı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2017 19:23

İstanbul Fatih'teki evlerinde 10 yaşındaki oğlu Yiğitcan T.’yi bıçaklayarak öldüren baba Nezir T.’nin ilk ifadesinde vahşeti itiraf ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

10 yaşındaki Yiğitcan T. evlerinde babası Nezir T. tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Olay, Fatih’te İtfaiye Caddesi Çinili Odalar Sokak üzerinde bulunan evde saat 18.30 sıralarında meydana geldi. İhbar üzerine adrese gelen polis, 10 yaşındaki Yiğitcan T.’nin bıçaklanarak öldürülmüş halde cesedini buldu. Ekipler, güvenlik şeridi çekerek evin bulunduğu sokağı yaya ve araç trafiğine kapattı.

İstanbulda feci olay: Korkunç detaylar ortaya çıktı

Polis incelemesi sürerken cinayetin baba Nezir T. tarafından işlendiği ileri sürüldü.

"ÖLDÜRDÜM ŞİMDİ AL"

İddiaya göre; Nezir T. eşiyle şiddetli geçimsizlik yapıyordu. Ayrı yaşamaya başlamışlar ve boşanma davası açılmıştı. Çocukları Yiğitcan T. babasıyla kalıyordu. Annesi bugün oğlunu almak için taksi ile eve gidiyordu. Bu sırada Nezir T. eşini aradı ve "Çocuğu öldürdüm, şimdi gel al" dedi. Nezir T.’nin evden çıkarken komşulara,  çocuğunu öldürdüğünü, annesine haber vermelerini istedi. 

Haberin Devamı

Anneyi eve getiren taksi şoförü, "Arabadayken sürekli eşi aradı ama açmadı. Daha sonra akrabalarına ulaşıp oğlunu öldürdüğünü söylemiş. Muhtemelen çocuğu öldürdüğünü söyleyecekti." dedi. 

İstanbulda feci olay: Korkunç detaylar ortaya çıktı

BABA KAÇTI

Polis olayın ardından kaçan baba Nezir T.’yi yakalamak için harekete geçti.

Adını vermek istemeyen bir kadın komşuları, "Mahkemeye verdi. Dün savcılık izin vermiş. Çocuğunu verdi annesi teslim etti. Bugün alacaktı, çocuğu öldürmüş. 10 yaşında. Annesi 1 ay önce mahkemeye verdi. Annedeydi çocuk. Babası tarafından öldürülmüş." dedi.

İstanbulda feci olay: Korkunç detaylar ortaya çıktı

KATİL BABA YAKALANDI

Yiğitcan T'yi bıçaklayarak öldüren babası Nezir T, Asayiş Şube Cinayet Büro ve Fatih Araştırma Büro ekiplerinin operasyonuyla yakalandı. Nezir T, ilk ifadesinde, "Cinnet getirdim, yaptım." dediği öne sürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!