İstanbul'da cuma kabusu ... Trafik kilit

Güncelleme Tarihi:

İstanbulda cuma kabusu ... Trafik kilit
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2017 17:18

Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü Ankara istikametinde zincirleme trafik kazası meydana geldi. 8 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı. D 100 İncirli-Şirinevler yönünde de kaza meydana geldi. 1 şerit trafiğe kapatıldı. Kazalar nedeniyle trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Haberin Devamı

Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü Ankara istikametinde zincirleme trafik kazası meydana geldi. 8 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kazalar nedeniyle trafik yoğunluğu yaşandı.Kazaya karışan araçlar çekicilerle kaldırılırken sürücülerden biri, "Önümde araç durdu ben çarptım, arkadan bir araç daha çarptı. Toplam 8 araç kazaya karıştı" diye konuştu.

Haberin Devamı

BİR KAZA DA D-100'DE

D-100 İncirli-Şirinevler yönünde de kaza meydana geldi. 1 şerit trafiğe kapatıldı. Trafikteki yoğunluktan kaçmak için Avrasya Tüneli'ne gidenler için de kötü bir haber geldi. Avrasya Tüneli'nde büyük yoğunluk yaşanıyor. 

FENERBAHÇE MAÇI NEDENİYLE YOLLAR KAPALI

 Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksinde oynanacak olan Fenerbahçe A.Ş.-Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Ligi Futbol Müsabakası nedeniyle bugün saat 16.00'dan itibaren bazı yollar trafiğe kapatılacak.    Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksinde saat 20.00'de oynanancak olan Fenerbahçe A.Ş. - Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Ligi Futbol Müsabakası nedeniyle bugün saat 16.00'dan itibaren bazı yollar trafiğe kapatıldı. Kapatılan yollar şöyle:  D-100 güney yol Boğaziçi Köprüsünden geliş Üsküdar- Harem ayrımından itibaren Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’ne kadar gelen Güney bağlantı yolu araç trafiğine kapatılacak.  Recep Peker Caddesi (Yoğurtçu Parkı Caddesi Kavşağından Bağdat Caddesi Kavşağına kadar olan kısım) araç trafiğine kapatılacak.  Bağdat Caddesi (Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi arkası Taşköprü Caddesi D-100 bağlantı yolu katılımından itibaren Kızıltoprak Recep Peker Caddesi Kavşağına kadar olan kısım) araç trafiğine kapatılacak.  

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!