İstanbul’un 1 milyonluk yeni şehirinin en işlek noktasında…

Güncelleme Tarihi:

İstanbul’un 1 milyonluk yeni şehirinin en işlek noktasında…
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2014 14:45

Anacadde Dükkanları AÇIK ARTIRMA İLE SATILIYOR!

Haberin Devamı

Yeni şehirin merkezi Kayaşehir’in en işlek ana caddesindeki dükkanlar Makro İnşaat- Akyapı İşbirliği ile Emlak Konut güvencesinde açık

İstanbul’un 1 milyonluk yeni şehirinin en işlek noktasında…
artırma ile satışa sunuluyor. 270 bin liradan başlayan dükkanların açık artırmasına katılmak için son müracaat tarihi 30 Mayıs 2014. Detaylı bilgi için www.anacadde.com.tr’yi ziyaret edin veya 444 61 71’1 arayın.

Neden Kayaşehir?
İstanbul Avrupa yakasının en planlı ve hızlı gelişen bölgesi Kayaşehir’de henüz 25.000 konut teslim edildi ve bu etaplarda yaklaşık 100.000 kişi yaşamaya başladı. Devam eden ve yeni başlanacak konut projeleri tamamlandığında yani birkaç yıl içinde, nüfusun 1 milyonu aşacağı öngörülüyor.

Haberin Devamı

Planlı gelişim ve nüfus yoğunluğunun yanı sıra Kayaşehir Uydu Kenti; Olimpiyat köyü, Bio City, Kanal İstanbul, Uluslararası Kongre Merkezi & Doğa ve Eğlence Parkı, Başakşehir Şehir Hastanesi (Sağlık Kent) gibi Türkiye’nin en büyük yatırım ve vizyon projelerinin hayata geçirileceği bölgenin tam merkezinde... Ayrıca Atatürk Havalimanına ve 3.Havalimanına yakınlığı, Kuzey Marmara Otoyolu ve Tem Otoyolu’ndan doğrudan erişim imkânı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2019 Raylı Sistemler Entegrasyonu Projesi kapsamında tamamlanacak olan Tramvay ve Metro hatları sayesinde alternatif ve kolay ulaşım imkânları, Kayaşehir ’in cazibesini arttırıyor.

İşte tüm bu faktörler bir araya geldiğinde her geçen gün değerine değer katan Kayaşehir Uydu Kenti, gayrimenkul yatırımlarının merkezi konumundadır ve birkaç yıl içerisinde İstanbul’un Avrupa Yakasındaki yeni şehir merkezi olacaktır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!