İstanbul Kitap Fuarı’ndan Dr. Nedim İnce Geçti

Güncelleme Tarihi:

İstanbul Kitap Fuarı’ndan Dr. Nedim İnce Geçti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2015 11:11

MERSİN KAMUOYUNUN YAKINDAN TANIDIĞI ÜROLOJİ UZMANI OP. DR. NEDİM İNCE, ÜÇÜNCÜ KİTABI ‘HAYATIN İÇİNDEN PORTRELER’İ, İSTANBUL KİTAP FUARI’NDA OKURLARIYLA BULUŞTURDU. FUARDA İMZA GÜNÜNE KATILAN DR. İNCE, YAŞADIĞI DUYGU YOĞUNLUĞUNU, 'RÜYAMSI BİR ATMOSFER' OLARAK NİTELEDİ.

Mersin kamuoyunun yakından tanıdığı Üroloji Uzmanı Op. Dr. Nedim İnce, üçüncü kitabı ‘Hayatın İçinden Portreler’i, İstanbul Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluşturdu. Fuarda imza gününe katılan Dr. İnce, “Hala etkisini sürdüren rüyamsı bir atmosferin esrik imkanlarını içselleştirdim tüm hücrelerimde” dedi.
Uzun yıllar hekimliğinin yanı sıra çeşitli yerel gazeteler ve dergilerdeki yazıları, radyo ve televizyon programlarıyla Mersin kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim olan Mersin Toros Devlet Hastanesi Üroloji Uzmanı ve Spor Psikologu Dr. İnce, 2013 yılında çıkardığı ‘Mersin’de Hayata Dair Esintiler’ ve ‘Sağlık Olsun-Hastalık-Hasta-Hekim’ adlı iki kitabının ardından, üçüncü kitabı ‘Hayatın İçinden Portreler’ ile İstanbul Kitap Fuarı’na katıldı. Mühür Yayınları’ndan çıkan ‘Hayatın İçinden Portreler’ kitabını, Mühür Kitaplığı standında okurları için imzalayan Dr. İnce, adından bir kez daha söz ettirdi. İlk iki kitaptan farklı olarak yaşamı boyunca kendisini etkileyen ve hayatına dokunan, dünya ve Türkiye’den 51 ismi, ‘Hayatın İçinden Portreler’de bir araya getiren Dr. İnce, kitabını İstanbul Kitap Fuarı’nda okurlarla buluşturmanın mutluluğunu yaşadı.
Kitabını çıkardığında İHA’ya yaptığı açıklamada, ‘Hayatın İçinden Portreler’i, evrenselden yerele, toplumdan bireye ve toplumdan aileye yönelik boyutlar içeren ve düz bir özgeçmiş olmaktan öte ‘bir duygu yazısı’ olarak tanımlayan İnce, bu duygu yazılarını, İstanbul Kitap Fuarı’nda düzenlenen imza gününde çok sayıda okura ulaştırdı.
“RÜYAMSI BİR ATMOSFERİN ESRİK İMKANLARINI İÇSELLEŞTİRDİM TÜM HÜCRELERİMDE”
İmza gününün ardından duygularını paylaşan Dr. İnce, yaşadığı duygu yoğunluğunu ‘rüyamsı bir atmosfer’ olarak niteledi. Dostlarının, üniversite yıllarından sınıf ve ev arkadaşlarının, komşularının, baba memleketi Balıkesir ve yaşadığı Mersin’den arkadaşları ve akrabalarının yoğun ilgisiyle karşılaşmanın heyecanını yaşadığını belirten İnce, “Birlikte özlem gidermenin sevincine, kitabımı imzalama coşkusu katılınca, hala etkisini sürdüren rüyamsı bir atmosferin esrik imkanlarını içselleştirdim tüm hücrelerimde. Duygusunu doyasıya yaşadığım bir kitap fuarı imza günü macerasını geride bırakarak, kafamda yeni kitap projeleri ve yeni bir kitap fuarının hayali ve heyecanı dolanarak, Mersin yolunu tuttum” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!