İstanbul'un birçok ilçesinden elektrik kesintisi yaşanıyor.. Elektrik kesintisi yaşayan İstanbul ilçeleri

Güncelleme Tarihi:

İstanbulun birçok ilçesinden elektrik kesintisi yaşanıyor.. Elektrik kesintisi yaşayan İstanbul ilçeleri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2017 12:39

İstanbul'un birçok ilçesinden elektrik kesintisi haberleri gelmeye devam ediyor: Ümraniye, Üsküdar ve Kadiköy... İstanbul'da bugün yaşanan elektrik kesintileri vatandaşların tepkisini çekiyor. Peki, başka hangi ilçelerde kesinti var? İşte, Elektrik kesintisi yaşayan İstanbul ilçeleri ve elektriklerin ne zaman geleceğine dair bilgiler!

Haberin Devamı

İstanbul'da, Anadolu yakasında yaşayan vatandaşlar öğle saatlerinden beri sosyal medya hesaplarından elektrik kesintileri hakkında bilgi arıyorlar. İstanbul'da bugün için planlı elektrik kesintilerinin yanı sıra bölge bölge yaşanan kesintiler oldu. Vatandaşlar elektrikler ne zaman gelecek sorusunun cevabını ararken sosyal medya hesaplarından gelen mesajlara göre özellikle Ümraniye, Üsküdar ve Kadiköy bölgesinde elektrik kesintileri söz konusu!

Son yarım saatlik süre içinde konu hakkında bir çok mesaj paylaşıldı. Planlı elektrik kesintileri hakkında detay geldikçe haberimizde güncel bilgilere yer vereceğiz

Üsküdar, Kartal, Kadıköy, Ataşehir, Maltepe, Sultangazi başta olmak üzere Anadolu yakasındaki bazı ilçelere bir süredir elektrik verilemiyor.

Haberin Devamı

Mehmet ERMİŞ ‏@MehmetErmis78
@UskudarKesinti Üsküdar Ünalan Mahallesinde elektrik kesintisi var. Ne sizde ne de Ayedaş da görünmüyor. Araştırabilirsiniz.

SibelBenderlioğlu ‏@benderlioglu_s
Elektrik kesintisi başladı yine.....

r4biasermi ‏@r4biaSermi1
@ayedascom ümraniyede ki elektrik kesintisi ne zaman giderilecek sayın Ayedaş yetkilileri?

Muhsin BOZKURT ‏@MuhsinBozkurttt
Yine bir yağmur ve her olumsuz hava koşulunda olduğu gibi elektrik kesintisi ve ulaşılamayan bir 186 tebrikler

leyluş ‏@IeyIagitti 3
@umraniyebeltr 2017 yılında bu kadar sık elektrik kesintisi mantıklı mı sizce

Furkan Taha Bekdemir ‏@BekdemirTaha
186yı aradım elektrik kesintisi olmadığını belirtti.Bulunduğumuz yerde 1saattir elektrikler yok bunasıl saçmalık😡@ibbBeyazmasa @istanbulbld

çApulcu Selva ‏@Selvotti
@ayedaskurumsal Moda'daki elektrik kesintisi daha ne kadar devam edecek acaba ?

İnsanoğlu ‏@mazidiyemedim
@atasehirbld elektrik kesintisi nedir yine ya. Lütfen akşam olmadan halletsinler. Bari önceden haber versinler ayıptır ya.

hakan ersoy ‏@hakanersoy34
@uskudarbld selimiye serifkuyusu elektrik kesintisi var konu ile ilgilenebilirmisimiz lütfen? Ne enerjisa ne ayedaş ulaşamıyorum

15 OCAK PAZAR GÜNÜ ELEKTRİK KESİNTİSİ LİSTES ŞÖYLEYDİ;

– HÜRRİYET Mh., ARNAVUTTEPE Cd., BAHADIRHAN Cd., OKUL 2 ÇIKMAZI Sk., OKUL YOLU 1 Sk., OYUNBOZAN Sk., SOMUNCU Sk., SOYBAŞI Sk., TIRMIK Sk., TOZKOPARAN Sk., TÖRE Sk., TRAFO YOLU Sk., TOPÇULAR Sk., TULUMBACILAR Sk., TURGUTREİS 2 Sk., TURNALAR Sk., TUTKALCI Sk., TROFO ALTI Sk., (BÜYÜKÇEKMECE İlçesi) ve civarında 09:00-15:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(4716-24394)

Haberin Devamı

– CİBALİ Mh., ELVANZADE CAMİİ Sk., YEŞİL TULUMBA Sk., SALİHPAŞA Cd., ÜSKÜPLÜ Cd., ÜSKÜPLÜ ÇIKMAZI Sk., PEKMEZCİ Sk., FUKARABABASI Sk., ATATÜRK Bul., DEMİRTAŞ Mh., KIBLE ÇEŞME Cd., KIBLE ÇEŞME ÇIKMAZI Sk., KANTARCILAR Cd., ORD. PROF. DR. CEMİL BİRSEL Cd., KEPENEKÇİ SABUNHANESİ Sk., SARIDEMİR Mh., RAGIP GÜMÜŞPALA Cd., (FATİH İlçesi) ve civarında 08:00-19:30 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(4718-2825-2254)

– KAZIM KARABEKİR Mh., 4. Sk., 4/1B Sk., 4/1A Sk., 7. Sk., 8/3. Sk., 6. Sk., 5. Sk., 4/2A Sk., 4/2. Sk., 4/3A Sk., 6/A Sk., 8/5A Sk., 8/5. Sk., 6/1. Sk., 8/4. Sk., (BAĞCILAR İlçesi) ve civarında 09:00-17:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(4719-18617)
– ORHAN GAZİ Mh., (ESENYURT İlçesi) ve civarında 10:00-22:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği'ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.(4717-21030 DM )

 

BAKMADAN GEÇME!