İstanbul - Bursa Şimdi 25 Dk!

Güncelleme Tarihi:

İstanbul - Bursa Şimdi 25 Dk
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2016 22:07

Ulaşımın En Havalı Yoluyla, Burulaş Havacılık’la Tanışın!

Kent içi ulaşımda raylı sistem, otobüs ve tramvay ile Bursalılara konforlu ulaşım konusunda hizmet veren, Bursa’yı başta İstanbul olmak üzere bölgedeki birçok noktaya deniz ve hava ulaşımı ile bağlayan Burulaş, hava taşımacılığında gerçekleştirdiği inovatif çözümlerle hizmetlerine devam ediyor; bu hizmetler yakala.co’lulara büyük indirimlerle sunuluyor.

Helitaksi ile İstanbul-Bursa Arası 25 Dk.’ya İniyor!
yakala.co üyeleri artık uzak nedir bilmiyor; ne uzun yolculuklarda sıkılıyor ne de mesafeleri dert ediyor. Helitaksi’ye atlayıp isterse İstanbul içinde bir yakadan diğerine helikopter ile birkaç dakika içinde geçiyor, isterse Bursa-İstanbul arasını 25 dakikada Helitaksi veya Deniz uçağıyla mavilikler üzerinde süzülerek, süper indirimli keyifli yolculuğun tadını çıkarıyor!

Şişli-Kadıköy Havalimanı-Şişli/Kadıköy Arası Trafiğine Hızlı Çözüm!
yakala.co üyelerinin hızlı ve konforlu ulaşımına çözüm Burulaş’tan! Hem Bursa-İstanbul arası hem İstanbul içi Helitaksi seferleri hem de Bursa/Gemlik- Haliç arası Deniz Uçağı seferleri için harika indirimler yakala.co’da!

Burulaş sayesinde İstanbul-Bursa arasını Deniz Uçağı ile yarım saate indiren yakala.co’lular, 2 şehir arasında Helitaksi ile de 25 dakikada uçuyor. Helitaksi, çağın en önemli değeri haline gelen zaman kavramını verimli kullanmak isteyen iş dünyasına önemli bir ulaşım alternatifi sunuyor.

Bursa-İstanbul arası tarifeli uçuşlar ile faaliyetlerine devam eden Helitaksi, en büyük kolaylığı ise trafik sorununun en yoğun hissedildiği İstanbul içi ulaşımda sağlıyor. Şişli-Kadıköy arası mesafeyi sadece 4 dakikaya indiren Helitaksi, Atatürk Havalimanı ile Şişli arasını 7 dakikada; Atatürk Havalimanı Kadıköy arasını ise 11 dakikada alıyor. Özellikle İstanbul’un her iki yakasında da faaliyet gösteren, zamanı verimli kullanmak isteyen iş dünyası temsilcilerinin gözdesi olan Helitaksi, sunduğu hizmet ile başta iş dünyası olmak üzere birçok kesime büyük avantajlar sağlıyor.

Tüm yakala.co üyelerini havalara uçuracak bu fırsat ile Bursa-İstanbul arasını 25 dakikaya indirmek, İstanbul içinde de zamandan büyük kazanç elde etmek için indirimli biletini hemen al!

yakala.co’lular Hem Bütçeden Hem de Zamandan Tasarruf Ediyor!

Havaalanlarına ulaşım kabusu ve uçuşlardan saatler önce havaalanında olma derdi, Burulaş’la geride kaldı. Seferden 25 dak.önce check-in yaptırabilir ve zamanı kontrol edebilirsiniz.

Deniz Uçağı ile Seyahat Etmenin Ayrıcalığını Yaşayın!
İstanbul – Bursa (Gemlik – Haliç) arası seyahat yakala.co’lulara hem çok keyifli hem çok indirimli hem de 25 dakika!

yakala.co’nun süper indirimler yakaladığı Burulaş Havacılık’ın ayrıcalıklı hizmeti Deniz Uçağı ile İstanbul-Bursa arası sadece yarım saat. Tarihi Haliç kıyılarından kalkan Deniz Uçağı, suların üzerinde süzülüp havalanırken ulaşımın en havalı ve ayrıcalıklı halini yaşamak için indirimli biletini hemen al!

İlandır

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!