Isparta'ya yeni otopark

Güncelleme Tarihi:

Ispartaya yeni otopark
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2017 12:42

Isparta'ya yeni otopark

Haberin Devamı

 

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA Belediyesi'nin yenilediği yeraltı katlı otoparkı açıldı.

Isparta Belediyesi'nin valilik arkasında yenileme çalışması yaptığı iki katlı yeraltı otoparkı dün törenle açıldı. Otoparkın açılışına çeşitli programlar için kentte bulunan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun yanı sıra Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Ak Parti Isparta milletvekilleri Süreyya Sadi Bilgiç, Sait Yüce, Burdur Milletvekili Reşat Petek, Ak Parti İl Başkanı Osman Zabun, MHP İl Başkanı İsa Yalçın, bürokratlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, belediye meclisi üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Otoparkın kurdele kesiminde konuşan Bakan Veysel Eroğlu, "Belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Burada çok önemli bir otoparkı hizmete alıyoruz. Açmak bizlere de nasip oldu. İnşallah güzel hizmetlere vesile olur. Otoparkların devamını bekliyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da tek dertlerinin Isparta'ya rahat, kullanışlı otoparklar kazandırmak olduğunu söyledi. Süratle otopark yapımının devam edeceğini kaydeden Başkan Günaydın, yaşanabilir şehirlerde otoparkın önemli olduğuna vurgu yaptı. Isparta'da hem otoparklar yaptıklarını hem de yeni konut projelerine otopark zorunluluğu getirdiklerine işaret eden Günaydın, "Şahıslara da otopark yaptırıyoruz. Belediye meclisimizden karar aldık. Her daireye bir otopark zorunluluğunu Türkiye'de ilk defa Isparta Belediyesi uyguladı. Bu çalışmalar Isparta'da, Türkiye'de çok uzun yıllar önce başlaması lazımdı. Şu ana kadar 5 otopark yaptık, en az bir 5 otopark daha yapmak istiyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!