Isparta'da Mutlu Çocuk Festivali

Güncelleme Tarihi:

Ispartada Mutlu Çocuk Festivali
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2017 15:54

Isparta'da Mutlu Çocuk Festivali

Haberin Devamı

 

Mehmet ERÇAKIR/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA Gökkubbe Fuar Alanı'nda düzenlenen 23 Nisan Mutlu Çocuk Festivali renkli görüntülere sahne oldu.

Isparta Belediyesi tarafından Gökkubbe Fuar Alanı'nda 23 Nisan Mutlu Çocuk Festivali düzenlendi. Festivalin açılışını Vali Şehmus Günaydın ve Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın çocuklarla birlikte yaptı.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, "Mutlu Çocuk Festivali şeklinde bir eğlence düzenlendi. Etkinliğimizi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'yla birleştirerek çocuklarımızın önemini değerlendirmek istedik. Burada 1-2 yaş arasındaki çocuklarımızın eğlenebileceği ve eğlenirken öğrenebileceği etkinlikler düzenlenecektir" dedi.

Vali Şehmus Günaydın da "Hepimizin bildiği gibi Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan'ı geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklara armağan etmiştir. Bu dünyada tektir. Bu nedenle çocuklarımızın bu mutlu günlerinde onların istekleri ve arzuları doğrultusunda değişik organizasyonlarda bulunuyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum" diye konuştu.

Daha sonra protokol üyeleri festival alanını gezerek, çocukların bayramını kutladı. Masal kahramanlarının da canlandırıldığı festivalde origami atölyesi, kukla tiyatrosu, uzay çadırı, Pepe şov, sihirbaz, palyaço, balon park, masal parkı, resim sergisi, kum boyama, maskotlar, hamur atölyeleri, şişme oyun alanları, yüz boyama ve müzik aktiviteleri yer aldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!