Isparta'da aranan 3 hükümlü yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Ispartada aranan 3 hükümlü yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 16:21

Isparta'da aranan 3 hükümlü yakalandı

Haberin Devamı

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'da çeşitli suçlardan hapis cezası bulunan ve aranan 3 şüpheli polisin çalışması sonucunda yakalandı.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, iki ayrı suçtan yakalama ve iki ayrı hırsızlık suçundan 5 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.D.'nin yakalanmamak için sürekli farklı adreslerde saklandığını tespit etti. Şüphelinin yakalanması için çalışma başlatan polis, Vatan Mahallesi'nde bir adrese baskın düzenledi. Sahte kimlikle polisten kurtulmaya çalışan A.D., yakalandı. Ekip otosuna bindirileceği sırada akrabaları tarafından ekiplere müdahale edilmesi üzerine kaçmaya çalışan A.D. boş arazideki hendeğe battaniyeyle gizlendi. Polisin gözaltına aldığı A.D. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kasten öldürme suçundan 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.Ş. ise ekiplerin yaptığı takip sonucu yakalandı. 'Hükümlü veya tutuklunun kaçması ve 3 ayrı hırsızlık suçundan toplam 3 yıl 3 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.Ç. de polisin çalışması sonucunda yakalandı. Her iki farklı olayda da gözaltına alınan şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!