Isparta'da 23 Nisan coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Ispartada 23 Nisan coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2017 16:25

Isparta'da 23 Nisan coşkusu

Haberin Devamı

 

Ali ÇEVİKBAŞ/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenle kutlandı.

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Yılmaz Şener İlkokulu öğrenci ve öğretmenlerini konuk etti. Vali Günaydın, makamını 4'üncü sınıf öğrencisi Rabia Elif Hız'a bıraktı. Okulu için spor salonu talebinde bulunan temsili Vali Rabia Elif Hız, İl Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker'i makam telefonundan arayarak talimat verdi.

Temsili Vali Hız, ayrıca Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı da arayarak Isparta'da her yıl bir fuar düzenlenmesi konusunda görüş alışverişinde bulundu. Konuklarının bayramını kutlayan Vali Şehmus Günaydın, küçük valiye duyarlılığından ötürü teşekkür etti. Vali Şehmus Günaydın ve temsili Vali Hız bir süre sohbet etti. Vali Şehmus Günaydın görüşmenin sonunda konuklarına çeşitli hediyeler verdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Işıkkent Spor Salonu'nda yapıldı. Birçok okulun katkısıyla hazırlanan programa Vali Şehmus Günaydın ve eşi Aysel Günaydın, il protokolu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kutlama programında ilkokul ve ortaokul öğrencileri tarafından hazırlanan folklor ve dans gösterilerinin yanı sıra şiirler ve şarkılar söylendi. Gösteriler izleyicilerden büyük beğeni aldı.

Programın sonunda Vali Şehmus Günaydın hazırlıklarda görev alan öğretmenleri tebrik etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!