İspanyol piyanist Ankara'da

Güncelleme Tarihi:

İspanyol piyanist Ankarada
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2012 00:00

İspanyol piyanist, besteci Ariadna Castellanos, 21 Kasım'da Ankara'da olacak.

Flamenko ve cazı birleştiren İspanyol piyanist, besteci Ariadna Castellanos, 21 Kasım’da Bilkent Konser Salonu’nda dinleyiciyle buluşacak. Castellanos’a vokalde Juan Debel, perküsyonda Bandolero eşlik edecek. "Amazonlar" balesi, 17 Kasım’da Opera Sahnesi’nde prömiyer yapacak.

TİYATRO

Akün Sahnesi: İskender Altın’ın yönettiği "33 Varyasyon", bugün yarın ve cumartesi günü sahnelenecek. Oyunda, Erdal Küçükkömürcü, İpek Çeken, Meltem Baytok, Mehmet Akay, Ulaş Ersoy, Eda Aydınlı, Tunç Yıldırım rol alıyor.

Altındağ Tiyatrosu: "Sinek Kadar Kocam Olsun Başıma Bulunsun" bugün, yarın ve cumartesi günü izleyici karşısına çıkacak. Çocuk oyunu "Boğaçhan" 18 Kasım’da küçük tiyatroseverlerin beğenisine sunulacak. Füruzan’ın aynı adlı kitabından sahneye uyarlanan "Kış Gelmeden" hafta boyunca temsil verecek.

Büyük Tiyatro: Orhan Asena’nın yazdığı, Serhat Nalbantoğlu’nun yönettiği "Hürrem Sultan" 18 ve 20 Kasım’da seyirciyle buluşacak.

Cüneyt Gökçer Sahnesi: Edmond Rostand’ın yazdığı, Sabri Esat Siyavuşgil’in çevirdiği, Işıl Kasapoğlu’nun yönettiği "Cryano De Bergerac" yarın prömiyer yapacak. 1897 yılında, natüralizmin tiyatroda egemenlik kurmaya başladığı dönemde yazılmış ve büyük başarıya ulaşmış olan oyun, asıl çekiçiliğini destansı ve şiirli üslubundan alıyor. Oyunda Durukan Ordu, Zeynep Yasa, İrfan Kılınç, İsmet Numanoğlu ve Edip Tümerkan rol alıyor.

Küçük Tiyatro: Barış Eren’in yazıp yönettiği "Soğuk Bir Berlin Gecesi" 17 Kasım’a kadar tiyatroseverlerin karşısına çıkacak. Ulviye Karaca’nın yazıp yönettiği çocuk oyunu "Keloğlan Keleşoğlan" 18-19 Kasım’da seyircinin beğenisine sunulacak. Haldun Taner’in yazdığı "Huzur Çıkmazı" 20-21 Kasım’da izlenebilecek.

Oda Tiyatrosu: "Dönülmez Akşamın Ufkundayız", bugün, yarın ve cumartesi günü seyredilebilecek. Nazlı Nihal Şenol’un yazdığı, Maral Üner’in yönettiği oyunda Mehmet Ege ve Işıl Poyraz rol alıyor. Zeynep Kaçar’ın yazdığı, Ünsal Coşar’ın yönettiği "Krem Karamel" 20 ve 21 Kasım’da görülebilecek.

Stüdyo Sahne: "Bir Kahve Molası" 16-18 Kasım’da, "Karıncalar" ise 20 Kasım’da sahnelenecek.

İrfan Şahinbaş Sahnesi: Brecht’in yazdığı, Ayşe Emel Mesci’nin yönettiği, "Cesaret Ana ve Çocukları" bugün, 17 ve 21 Kasım’da sanatseverlerle buluşacak.

OPERA

Opera Sahnesi: "Amazonlar" balesi 17 Kasım’da prömiyer yapacak. "Don Giovanni" operası 19 Kasım’da, "Ali Baba ve 40 Haramiler" 21 Kasım’da seyredilebilecek.

Leyla Gencer Sahnesi: Çocuk müzikali "Uyuyan Güzel" 18 Kasım’da küçük dinleyicinin karşısında olacak.

Operet Sahnesi: "Neşeli Şeyler" konseri 18 Kasım’da izlenebilecek. Konserde "Figaro’nun Düğünü", "İtalya’da Bir Türk", "Sevil Berberi", "Cezayir’de Bir İtalyan" operalarının yanı sıra "Damdaki Kemancı", "Üç Kuruşluk Opera" müzikalleri ve "Yarasa Opereti"nden bir seçki sunulacak. "Evlilik Senedi" operası 20 Kasım’da sanatseverlerle buluşacak.

CSO

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, Kampüste Senfonik Akşamlar Turnesi kapsamında 18 Kasım’a kadar Afyon, Burdur, Isparta, Denizli, Aydın ve Muğla’da Rengim Gökmen şefliğinde, piyanoda İdil Biret ve kemanda Cihat Aşkın ile sahne alıyor.

BSO

Bilkent Senfoni Orkestrası, bu akşam Bilkent Erzurum Konser Salonu’nda, 17 Kasım’da İhsan Doğramacı Bilkent Erbil Koleji Konser Salonu’nda dinleyiciyle buluşacak. Şefliğini Işın Metin’in yapacağı konserlerde orkestraya piyanoda Alexander Ghindin eşlik edecek. Konserlerde S. Rachmaninov’un "Piyano Konçertosu No.2, Do minör, Op.18A." ve Dvorak’ın "Senfoni No.9, Mi minör, Op.95 Yeni Dünya’dan" eserleri icra edilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!