İsmi değişti Yeni Kırıkkalespor, başkanı da Orhan kılıç oldu

Güncelleme Tarihi:

İsmi değişti Yeni Kırıkkalespor, başkanı da Orhan kılıç oldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2017 11:17

İsmi değişti Yeni Kırıkkalespor, başkanı da Orhan kılıç oldu

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- DEPLASMANLI Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele verecek olan Türk Metal Kırıkkalespor'da yapılan olağanüstü kongrede kulüp başkanlığına işadamı Orhan Kılıç getirildi. Yönetim ve delegelerin oylaması sonucu Türk Metal Kırıkkalespor'un ismi Yeni Kırıkkalespor olarak değiştirildi.
Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig şampiyonu olan ve Üçüncü Lig'e yükselme başarısı gösteren, daha sonra sezondaki kötü gidişat nedeniyle tekrar BAL'a düşen Türk Metal Kırıkkalespor'un olağanüstü kongresi, Türk Metal Sendikası Eğitim Salonu'nda yapıldı. Kongrede aday olan işadamı Orhan Kılıç, delegelerin güvenoyunu alarak kulübün yeni başkanı oldu. Yönetim ve delegelerin oylaması sonucu da Türk Metal Kırıkkalespor, Yeni Kırıkkalespor oldu.
Divan Başkanlığını Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Muharrem Aslıyüce, katipliklerini ise Levent Öztürk ve Oğuz Serin yaptı. Yenö yönetimde Orhan Kılıç, Muharrem Aslıyüce, Harun Ulusoy, Seyit Ali Özkan, Osman Bahar, Rıfat Ünlü, Bora Tunç, Tuncay Bulut, Gökay Gül, Hakan Gökkaya, Orhan Pekdemir, Alper Özgü, Zeki Utku, Uğur Batman, Bekir Akyürek, Orhan Canbulat ve Tolga Özkan görev aldı.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!