İsmet İnönü Ortaokulu, Avrupa yolcusu

Güncelleme Tarihi:

İsmet İnönü Ortaokulu, Avrupa yolcusu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2017 13:40

İsmet İnönü Ortaokulu, Avrupa yolcusu

Haberin Devamı

Yaşar KORKUSUZ/KOZAN(Adana), (DHA)- ADANA'nın Kozan ilçesinde İsmet İnönü Ortaokulu Müdürü Oğuz Şengel, Count Me In (Bende Varım) isimli Erasmus projesiyle 8 öğretmenin Avrupa'da eğitim alacağını söyledi.
Arıkan Konağı’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Şengel, "Okulumuzda 5 kişilik bir proje ekibi var. Gece-gündüz çalışarak bu projeyi hazırladılar. Count Me In (Bende Varım) isimli Erasmus projesi Türkiye Ulusal Ajansı’nın yaptığı değerlendirme sonucu hibe almaya hak kazanmıştır. Avrupa komisyonu tarafından hibelendirilen projenin bütçesi 24 bin 400 Euro’dur" dedi.
Projede kaynaştırma ve özel gereksinimli öğrencilerin eğitim konusunda kapasitesini geliştirmeyi ve eğitimde uluslar arası kaliteyi yakalanması amaçlandığını belirten Şengel, "Her zaman yanımızda olan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Sönmez ve şube müdürlerimize çok teşekkür ederiz. Benim en büyük şansım başarılı bir öğretmen kadrosuyla çalışmamdır. İtalya ve Çek Cumhuriyetine 22 Ocak’ta hareket edeceğiz. Uçak biletlerimiz alındı. Konaklama yerlerimizde ayrıldı” dedi

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!