İslahiye'de 'Tecrübeyle buluşma' programı

Güncelleme Tarihi:

İslahiyede Tecrübeyle buluşma programı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2017 14:49

İslahiye'de 'Tecrübeyle buluşma' programı

Haberin Devamı

Kadir ÇELİK/ İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA) - GAZİANTEP'in İslahiye Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan 93 öğretmen, 'Tecrübeyle buluşma' kapsamında Nurdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Yıldırım ile bir araya geldi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 'Aday Öğretmen Yetiştirme Programı' kapsamında atanan 93 sözleşmeli öğretmen, kaymakamlık toplantı salonunda 'Tecrübeyle buluşma' kapsamında Nurdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Yıldırım ile bir araya geldi. Nurdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Yıldırım, öğretmenlerle tecrübelerini paylaştı.

Öğretmenlik mesleğini seçtikleri için teşekkür edip görevlerinde başarılar dileyen Yıldırım, şunları söyledi:

"Öğretmenlik, insanlığın var olduğu günden bugüne var olan peygamberlik mesleğidir, kutsaldır. Öğrencilerinize ve topluma davranışlarınızla örnek olursanız kalıcı olur. Öğretmen alan bilgisine hakim olmalıdır. Kendini sürekli yenilemelidir. Öğretmenler bilgilerini tazelemeli ve sık sık hizmetçi eğitime katılmalıdır. Öğretmenler toplumun mimarıdır. Bireyin ve toplumun gelişmesini sağlayan, kültürümüzü gençlere aşılayan insandır. Öğrencilere hizmet etmek, aydınlık bir gelecek için insanlığa hizmet etmektir. Bu ülke hepimize yeter. Bu ülkeye hizmet ettiğiniz sürece size daha çok saygı duyurulur ve daha çok sevilirsiniz. İletişimde ilk 5 dakika çok önemlidir iyi bir dinleyici olmalıyız. Saygıyı ve nezaketi elden bırakmadan konuşulmalıdır."

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!