İslahiye'de 19 Mayıs coşkusu

Güncelleme Tarihi:

İslahiyede 19 Mayıs coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2018 13:34

İslahiye'de 19 Mayıs coşkusu

Haberin Devamı

Kadir ÇELİK/ İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA)- GAZİANTEP'in İslahiye ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı düzenlenen törenle kutlandı.
İslahiye Atatürk Stadı'ndaki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına; Kaymakam Ramazan Yıldırım, 106'ncı Topçu Alay Komutanı Albay Metin Aydın, Belediye Başkanı Kemal Vural, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çetin, Cumhuriyet Başsavcısı Melih Aladağ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Çiftçi, daire amirleri, STK ve Siyasi Parti temsilcileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kutlamalarda 32 derece sıcakları bulan havada etkilenen öğrenciler, Türk Bayraklarıyla korunmaya çalışırken, bazı öğrenciler diğer arkadaşlarının gölgesine sığındı. Öğrenciler sıcaklardan daha fazla etkilenmemesi için kapalı tribüne gönderildi. Kutlamalar, Gençlik Andı, Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi, şiirler, müzik dinletisi, mehteran ve halk oyunları gösterisi ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesiyle sona erdi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!