İŞKUR sahaya iniyor

Güncelleme Tarihi:

İŞKUR sahaya iniyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2017 12:08

İŞKUR sahaya iniyor

Haberin Devamı

YOZGAT, (DHA)- YOZGAT İŞKUR İl Müdürü Taner Yıldız, vatandaş odaklı hizmet anlayışı çerçevesinde saha çalışmalarına ağırlık vereceklerini belirterek, işletmeleri ziyaret ederek istihdamın artırılmasına katkı sunacaklarını söyledi.
İŞKUR İl Müdürü Taner Yıldız, göreve yeni başladığını belirterek, yoğun bir çalışma içerisinde olacaklarının altını çizdi. Yıldız, vatandaş odaklı hizmet anlayışını ön planda tutarak saha çalışmalarında bulunacaklarını ifade etti. Yozgat'ın temel sorunlarının başında gelen istihdam noktasında çalışmalar yapacaklarına değinen Yıldız, birçok işyerinin camlarında ve gazetelerde eleman ilanları gördüklerini vurguladı. İşletme sahipleriyle bire bir görüşmeler yapacaklarına vurgu yapan Yıldız, eleman ihtiyacının karşılanması noktasında kendilerine düşen görevi yerine getireceklerine dikkat çekti. Yıldız, İŞKUR projelerinden işletmelerin daha fazla yararlanmasını arzu ettiklerini belirterek, “İstihdama yönelik her çalışmayı önemsiyoruz. Gençlerin istihdamı ve işletmelerin eleman ihtiyacının karşılanmasında çalışmalara ağırlık vereceğiz. Toplum Yararına Programlar, işçi ve personel alımı kapsamında geçici süreli başta olmak üzere birçok işçi ve personel alımı yapılarak işsizlikle mücadelede önemli bir rol oynuyor. Söz konusu personel ve işçi alımları özellikle kamu kurum ve kuruluşları için yapılıyor ve istihdamın sağlanmasına yönelik önemli bir işlevi yerine getiriyor" diye konuştu.
Engelli ve hükümlülere yönelik projeler bulunduğunu dile getiren Yıldız, engelli vatandaşlara 36 bin lira varan hibe verildiğini vurguladı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!