İskenderun'da Futsal Şampiyonası heyecanı

Güncelleme Tarihi:

İskenderunda Futsal Şampiyonası heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2017 12:56

İskenderun'da Futsal Şampiyonası heyecanı

Haberin Devamı

Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay),(DHA)-Türkiye Görme Engelliler Federasyonunun 2017 faaliyet programında yer alan 8 takımın katıldığı Futsal B2-B3 1. Ligi 2. Devre müsabakalarının açılışını İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil yaptı.
Açılış törenine İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Türkiye Görme Engeliler Federasyon Başkanı Hasan Sayyıdan, İlçe Gençlik Ve Spor Müdürü Ferit Günal, Belediye Meclis üyeleri ve davetliler katıldı. İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk, turnuvanın İskenderun'da yapılasında öncülük edenlere teşekkür etti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil "Göreve geldiğimiz günden bu yana beri Türk sporuna başarılı nesiler yetiştirmek için Belediye olarak tüm imkanlarımızı seferber ettik Belediye bünyemizdeki spor kulübümüz bünyesinde 3000'e yakın sporcumuz bulunmaktadır. Başbakanımızın talimatlarıyla sportif etkinliklerimizi daha da arttıracağız. Belediye olarak desteklerimizi devam ettireceğiz" dedi.
Türkiye Görme Engeliler Federasyon Başkanı Hasan Sayyıdan, turnuvanın İskenderun'da yapılmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, ”Belediye başkanımızdan söz aldık. Milli takımımızın kampının İskenderun'da yapacağız. Turnuvanın İskenderun'da düzenlenmesinde bizlere destek verenlere, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" dedi.
Turnuvaya, Çankaya Belediyesi, Nilüfer Belediyesi, Yenimalalle Belediyesi, Trabzon Spor, Malatya Yeşilyurt, İstanbul Turged, Mersin ile Timsahlar takımı katılıyor.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!