İskenderoğlu Babaocağında Gazeteciler İle Buluştu

Güncelleme Tarihi:

İskenderoğlu Babaocağında Gazeteciler İle Buluştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2015 11:53

AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI AVUKAT MESUT İSKENDEROĞLU, BÜYÜKLİMAN GAZETECİLER CEMİYETİ ÜYELERİYLE SABAH KAHVALTISINDA BULUŞTU.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Avukat Mesut İskenderoğlu, Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti üyeleriyle sabah kahvaltısında buluştu.
Kahvaltı sonrasında konuşan Mesut İskenderoğlu, Büyükliman Bölgesi’nin henüz hak ettiği yatırımları alamadığını düşündüğünü söyledi. Mesut İskenderoğlu; “Ülkemizdeki siyaset sanki kim nereliyse sanki oraya daha çok hizmet yapma durumunda yani mikro milliyetçilik mantığıyla bakılıyor. Bizim bölgemizin henüz hak ettiğini alamadığını düşünüyorum. Bu demek değildir ki başka ilçelere vermeyelim de bizim bölgemize verelim anlamına gelmemeli. Maalesef bu güne kadar çıkan insanların umumi değil de lokal değerlendirmelerinden kaynaklanan bir sıkıntı var ortada. Bu manada bizim bölge halkı olarak hak ettiklerimizi tahsil edememe durumumuz var. Burayı seven ve hakikaten sıkıntılarına vakıf konuyu dar anlamda değil geniş anlamda düşünün insanların bu konuyu götürmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bölgemiz çok eski bir tarihe sahip bir bölge. Bu bölgenin isminin aslında çok daha farklı, ekonomisiyle, gelişmişliğiyle, ticaretiyle, kültür ve sanatıyla çok daha farklı anılması lazımdı. Bunun için benim çocukluktan beri olan bir hayalim milletvekilliğini kelimenin tam anlamıyla vekillik olarak düşünenlerdeniz. Bu bölgede çok kıymetli, aydın ve entelektüel insanlarımız var” dedi.
“Artık ittifakların yapıldığı, birlikteliklerin kurulduğu ilklerin yaşandığı dünyada da bizim artık ayrılıkları değil de birliktelikleri ön plana çıkartmamız lazım” diyen İskenderoğlu “Bizlerin ittifak içersinde olmamız lazım ki zenginliklerimizin kültürlerimizi ve değerlerimizi muhafaza edip asgari müştereklerimizi artırmanın ortak bir şeyler yapmanın telaşı içerisinde olmamız lazım. Başka kurtuluşumuzun olmadığını düşünüyorum. Çeşitli iktidarlar döneminde hep birilerini küstürdük. Hakikaten bu devlete bu millete yazık. 80’li yıllar öncesi o nesillere yazık oldu. Vatan için canını veren insanlara yazık olmadı mı? Bu gün bizler geriye değil geleceğine bakan insanlar olarak biz bu ülkeyi nasıl ilerilere taşırız düşünmeliyiz” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!