İşitme engelli milli karatecinin hedefi olimpiyatta altın madalya

Güncelleme Tarihi:

İşitme engelli milli karatecinin hedefi olimpiyatta altın madalya
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2017 13:22

İşitme engelli milli karatecinin hedefi olimpiyatta altın madalya

Haberin Devamı

SAMSUN, (DHA) - SAMSUN'da düzenlenecek olan Deaflympics 2017'de mücadele edecek olan milli karateci Fatih Çiçek, hem ferdi hem de takım olarak şampiyonluk hedeflediğini söyledi.
Dört yıl önce Sofya’da altın madalya alan ve Samsun’da düzenlenecek olan dünyanın en büyük 3’üncü spor organizasyonu İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nda (Deaflympics 2017) mücadele edecek milli karateci Fatih Çiçek, altın madalya başarısını Samsun’da da sürdürmek istediğini söyledi. Organizasyonun Samsun’da yapılacak olmasının motive edici olduğunu ifade eden Fatih Çiçek, şöyle konuştu:
“Bu bile rakiplerim üzerinde baskı oluşmasına yeterli bir sebepken, bir de geçmişte elde ettiğim başarılar var. Rakiplerim karşıma 1-0 geride çıkacaklar. Müsabakalarda çok akıllıca mücadele edeceğim ve arzu ettiğim madalyaya ulaşacağım. Sadece bireysel düşünmüyorum. Kişisel olarak şampiyon olmak istiyorum ama takım olarak da şampiyonluk istiyoruz. Son şampiyon olarak yine en iddialı ülke konumundayız."
Deaflympics 2017’de karate branşında katılımcı ülke ve sporcu sayısının artması nedeniyle müsabakaların daha zorlu geçeceğini belirten Fatih Çiçek, "Biz en iddialı ülke konumundayız. Çok daha bilinçli ve disiplinli çalışıyoruz. Samsun’da en iyi dereceyi almak için mücadele edeceğiz” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!