İşitme engelli çift dünya evine girdi

Güncelleme Tarihi:

İşitme engelli çift dünya evine girdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2018 09:42

İşitme engelli çift dünya evine girdi

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA) - KAHRAMANMARAŞ'ta işitme engelli Mehmet Akif Yüce (23) ile Özge Şanlı (23), düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.

2 yıl önce Adana'ya giden Mehmet Akif Yüce, arkadaş ortamında Özge Şanlı ile tanıştı. Birbirlerine aşık olan çift, evlenmeye karar verdi ve Kahramanmaraş'ta düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi. Genç çiftin sağdıçlığını ise kendileri gibi işitme engelli olan bir gün önce nişanlanan Melike Öner ile Berat Telli yaptı.

Genç çiftin düğün törenine AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç da katıldı. Mehmet Akif Yüce, 3 arkadaşıyla birlikte gittiği Adana'da Özge ile tanıştığını ve ona aşık olduğunu söyledi. Eşini çok sevdiğini ifade eden Yüce, çok mutlu ve heyecanlı olduğunu belirtti. Özge Şanlı da evlendiği için çok mutlu olduğunu söyledi.

Gelinin anne babası Besim ve Mehmet Şanlı ile damadın anne babası Songül ve Ahmet Yüce ise çocuklarının mürüvvetini görmenin mutluluğunu yaşadığını söylerken, yetkililerden iş konusunda yardımcı olmalarını istedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!