İşçilerden kadro teşekkürü

Güncelleme Tarihi:

İşçilerden kadro teşekkürü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2018 11:46

İşçilerden kadro teşekkürü

Haberin Devamı

 

Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA) - DİNAR Belediyesi'nde taşeron işçi olarak çalışan 122 işçi kadroya alındıkları gerekçesiyle Belediye Başkanı Saffet Acar onuruna yemek verdi.

Santral Park'ta verilen yemeğe Belediye Başkanı Saffet Acar, birim müdürleri ve işçiler katıldı. İşçiler adına kadroya alınan Vasfi Gültaş, Başkan Acar'a çiçek takdim ederek teşekkür etti. Yemekte konuşan Belediye Başkanı Saffet Acar, işçilerle birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını, kadroluya geçiş yapan işçilerle bu birlikteliğin devam edeceğini kaydetti.

Belediye çatısı altında çalışan personelin her zaman bir birinin yanında durması gerektiğini kaydeden Başkan Acar, şunları söyledi:

"Birlik ve beraberlik her zaman başarıyı getiriyor. Kesinlikle başarı tek başına olmaz. 3 kez Türkiye'de birincilik ödülü bir kez de dostluk ödülü aldım. Bizim amacımız bulunduğumuz bölgeye hizmet etmektir. Bu nedenle bütün vatandaşlarımızın hizmetkârıyız. Bu zaman içerisinde hiçbir zaman izin kullanmadım buna cumartesi ve pazar günleri de dâhil. Sizlerden bir ricam var. Lütfen işlerimizi daha özverili şekilde yapın."

Belediye İş Sendikası Afyonkarahisar Şube Başkanı Yücel Şahin ise Belediye Başkanı Saffet Acar'a teşekkür ederek, "Bütün kadroya ve sendikaya geçen işçilerimize işlerinde başarılar diliyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!