İşçi ailelerine öfke yönetimi semineri

Güncelleme Tarihi:

İşçi ailelerine öfke yönetimi semineri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 17, 2017 10:04

İşçi ailelerine öfke yönetimi semineri

Haberin Devamı

Metin ÖZDEMİR/POLATLI(Ankara), (DHA)- POLATLI'da kurulu olan Ortadoğu Rulman Sanayii (ORS) Fabrikası'nda çalışan işçi ailelerine 'öfke yönetimi' konusunda seminer verildi. İki bin kişinin çalıştığı fabrikada, her ortamda sağlıklı iletişim sağlanmasına katkıda bulunmak amacıyla, çalışanlarının eşlerine 'aile içi ilişkiler ve öfke kontrolü' konusunda sunum yapıldı.

Polatlı Belediyesi 13 Eylül Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen seminere konuşmacı olarak Uzman Klinik Psikolog Hilal Doymuş katıldı. Psikolog Doymuş sunumunda, gerçek hayattan örneklerle kadınların aile içi ilişkileri nasıl daha iyi düzenleyebileceğini, öfke kontrolünü nasıl sağlayabileceğini yaklaşık iki saat boyunca anlattı. Sorulara genel cevap veren Hilal Doymuş, öfkelerini neyin tetiklediğini belirlemelerini, günlük alışkanlıklarını değiştirmelerini, spor yapmalarını, tartışmaları öfkeleri ile değil, akıl ile yönetmelerini gerektiğini, ev ortamında alternatif bakış açıları geliştirmeleri gerektiğini belirtti.

Eğitimin ardından ORS Yönetimi, eğitime katılanlara karanfil hediye etti. ORS İnsan Kaynakları Müdürü Muharrem Özyiğit, çalışanların hem iş yerindeki, hem yuvalarındaki huzuru ve mutluluğu çok önemsediklerini belirtti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!