Ä°ÅŸaretler

Güncelleme Tarihi:

Ä°ÅŸaretler
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 17, 2002 15:41

Altıncı His ve Unbreakable gibi filmlerin yönetmeni Night Shyamalan, yine kendi tarzının dışında olmayan bir filmle sinemalarda. Hint asıllı yönetmenin İşaretler (Signs) adlı filminin odağında bu kez, zaman zaman büyük tarlalarda görülen ve UFO'ların bıraktığına inanılan tuhaf var. Mel Gibson ve Joaquin Phoneix'in başrollerini paylaştığı filmde Shyamalan da küçük bir rolde görünüyor. (Bilim-kurgu/drama)

Haberin Devamı

FÄ°LMÄ°N KONUSU

Eski bir rahip olan Graham Hess, çok sevdiği eşinin altı ay önce ölmesinin ardından biri erkek diğeri kız iki çocuğuyla Pennysylvania’daki çiftliğine yerleşerek çiftçilik yapmaya başlamıştır. Ailesini ayakta tutmak için büyük çaba sarfeden Graham'a destek olmak için çiftliğe beyzbolcu kardeşi Merrill de gelir ve onlarla birlikte yaşamaya başlar.

Graham aksi yöndeki tüm çabasına rağmen eşini genç yaşta kaybettiği için Tanrı'ya olan inancını yitirmeye başlamış ve rahiplikten soğumuştur.

Bu günlerden birinin sabahında uyanır ve çiftliğindeki tarlada yüzlerce metre çapında daireler olduğunu görür. Önce birisinin kendilerine oyun oynadığını sanan Graham ve ailesi zamanla bunun belki de dünya dışı varlıklar tarafından kendilerine verilen işaretler olabileceğini düşünmeye başlar. Bu garip şekiller Graham ve ailesinin hayatını sonsuza dek değiştirecek, inançlarını yeniden sorgulayarak gerçeği bulmasına yol açacaktır.

Haberin Devamı

FÄ°LMÄ°N KÃœNYESÄ°
Yönetmen: M. Night Shyamalan
Senaryo: M. Night ShyamalanÂ
Oynayanlar: Mel Gibson, Joaquin Phoenix, Rory Culkin, Abiqail Breslin,
Cherry Jones, Patricia Kalember, M. Night ShyamalanÂ
Resmi sitesi: http://bventertainment.go.com/movies/signs/

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!