İşadamından Alanyaspor'a daire bağışı

Güncelleme Tarihi:

İşadamından Alanyaspora daire bağışı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2017 10:08

İşadamından Alanyaspor'a daire bağışı

Haberin Devamı

 

Engin ANAK/ALANYA, (DHA) - ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde hizmet veren bir inşaat şirketi sahibi Yılmaz Bağışlar, Aytemiz Alanyaspor'a 300 bin TL değerinde daire bağışladı.
Bağışlar Mühendislik'in sahibi inşaat mühendisi Yılmaz Bağışlar, Aytemiz Alanyaspor'a daire hediye etti. Yılmaz Bağışlar, yapımı tamamlanma aşamasında olan rezidans projesinde yer alan 300 bin TL değerindeki dairenin anahtarını Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu'na teslim etti. Başkan Çavuşoğlu, 2'nci Başkan Kamil Köseoğlu, Asbaşkan Bilal Gömeç, Ahmet Paşaoğlu, Dilaver Çekiç, Başkan Yardımcısı Enver Vural, Nurettin Uludağ, Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu ve Genel Müdür Ali Topal, Mahmutlar Mahallesi'nde yer alan Bağışlar Mühendislik'e giderek Yılmaz Bağışlar'a jestinden dolayı teşekkür etti. Başkan Çavuşoğlu, Bağışlar'a üzerinde adı yazan Alanyaspor forması ve atkısı hediye etti.
TAKIM HEPİMİZİN
Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Bağışlar'ın yaptığı jestin Alanyaspor'a sahip çıkılması anlamında çok önemli olduğunu söyledi. Alanyaspor'un şehrin vizyonu açısından başrol oynadığını belirten Çavuşoğlu, "Şehrin takımına şehrin işadamlarının duyarlılık göstermesi ve katkı sağlaması bizim için çok önemlidir. Kulübümüze daire bağışlayan sayın Yılmaz Bağışlar umarım örnek olur. Bu takım hepimizin takımı. Kulübe hep birlikte sahip çıkmamız gerekiyor" dedi.
ŞEHRİN VİZYONU
Yılmaz Bağışlar da "Uzun süredir bu fikir vardı ancak yeni gerçekleştirebildik. Alanyaspor'umuzun daha da büyümesi adına daire bağışlamayı teklif ettik ve kabul ettiler. Şehirden uzak bir turizm düşünülemez. Şehrin vizyonunu en güzel şekilde ortaya koyan Alanyaspor, ülke genelinde şehrimizi en iyi şekilde tanıtmaya devam ediyor. Başkanımızın ve yönetim kurulu üyelerimizin emeği var. Alanyaspor'umuza uzun vadede başarılar diliyorum. Geçmişte başkanımla amatör olarak karşılıklı futbol oynamıştık. Bu vesileyle tekrar bir araya geldiğimiz için mutluluk duyuyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!