İşadamı Yılmaz annesini kaybetti

Güncelleme Tarihi:

İşadamı Yılmaz annesini kaybetti
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2017 14:08

İşadamı Yılmaz annesini kaybetti

Haberin Devamı

 

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da spor ve siyaset çevrelerince tanınan iş adamı Mustafa Yılmaz'ın dün yaşamını yitiren annesi 74 yaşındaki Neriman Yılmaz'ın cenazesi, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda ismin katılımıyla son yolculuğuna uğurlandı.
Antalyaspor Kulübü Derneği yönetim kurulu üyesi, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkan Vekili ve Teknikeller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yılmaz'ın annesi Neriman Yılmaz, dün yaşamını yitirdi. Uzun süredir kalp rahatsızlığı bulunan Neriman Yılmaz'ın cenazesi, bugün Uncalı Mezarlığı'ndaki camide kılınan öğle namazının ardından aynı mezarlıktaki aile kabristanına defnedildi.
Cenazeye CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, CHP'li diğer milletvekilleri Deniz Baykal, Mustafa Akaydın ile Devrim Kök, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut Çetin, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, eski milletvekilleri ve çok sayıda iş adamı katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!