İşadamı Erdoğan’dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Güncelleme Tarihi:

İşadamı Erdoğan’dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2015 12:57

İŞADAMI REŞAT ERDOĞAN'DAN CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

İşadamı Reşat Erdoğan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında tüm bölge halkının bayramını kutladı.
Malatyalı İşadamı Reşat Erdoğan, yayımladığı kutlama mesajında, Cumhuriyetin kurucusu Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anarak,bölge halkının bayramını kutladı. Erdoğan, “Cumhuriyetimizin ilanının 92. yılına ulaştığımız bu sıkıntılı günlerde, Devletimizin ihyasında kanları ve canları ile mücadele eden başta Gazi Mustafa Kemal Paşa olmak üzere, bütün gazi ve şehidlerimizi minnet, şükran ve duayla anıyorum. Bu aziz vatanın has evlatları olan siz bütün hemşehrilerimin bayramını kutlarken, devletimizin ilelebet yaşatılması ümidini bana verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti kutlu kılmanın bütün Türk Milletinin asli vazifesi olduğunu dile getiren İşadamı Erdoğan açıklamasında, “Türk Devleti, cumhuriyet rejimine geçmesi itibariyle 92, bu coğrafyada kuruluşu itibariyle de 975 yılı geride bırakmıştır. Köklü ve gelenekli Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni kutlu kılmak, bütün Türk milletinin asli vazifesidir. Bu vazifeyi aziz milletimizin asırlardır üstlendiğine tarih şahitlik etmektedir. Fakat aynı tarih, gaflet, delalet ve hatta hıyaneti de kaydetmiştir ve maalesef kaydetmeye de devam etmektedir. Kutlu davamızın mukaddes inanç ve değerlerini şahsi çıkar, makam ve ikbal uğruna istismar etmeye çalışanların hüsrana uğrayacaklarını göreceğimiz günler yakındır. Verdiği sözü tutmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, taşın altına sadece elini değil gövdesini koymaktan çekinmeyen bir kardeşiniz olarak söylemek isterim, Türkiye Cumhuriyeti Devletini yüceltmek ülkümüz, suret-i haktan görünen ülkü istismarcılarıyla mücadele sözümüzdür. Her şeye rağmen ümitsizlik içerisinde bulunmayışımızın sebebi, Türkiye Cumhuriyeti Devletini yükseltmeyi ülkü edinen ve bu istikamette her türlü bedeli ödemeyi göze alan vatanperverlerin varlığıdır. Davasına vekaleten değil asaleten sahip çıkan gönlü bir hemşerilerimle birlikte varlığımız daim, davamız ve bayramımız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!