İş güvenliğinde düşündüren tablo

Güncelleme Tarihi:

İş güvenliğinde düşündüren tablo
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2017 14:43

İş güvenliğinde düşündüren tablo

Haberin Devamı

Cafer ZENGİN/KAYSERİ, (DHA) - KAYSERİ Cumhuriyet Meydanı’nda, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin, yapacağı miting öncesinde seyyar baz istasyonu üzerinde yan yana çalışma yapan GSM şirket işçilerinin, iş güvenliği konusunda ortaya çıkardıkları görüntü akıllarda soru işaretleri bıraktı.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, 25 Mart Cumartesi günü Cumhuriyet Meydanı’nda yapacağı miting öncesinde GSM operatörleri, Meydan’a seyyar baz istasyonları kurdu. Mitingde kalabalık nedeniyle mevcut istasyonları hizmet vermede yetersiz kalabileceğini ifade eden GSM yetkilileri, bu nedenle taşıtların üzerine monte edilmiş seyyar bazı istasyonları ile hizmet verip, iletişimde kopukluğun yaşanmamasını amaçladıklarını belirtti.
GSM operatörlerinin bu çalışması iş güvenliğinde dikkat çeken bir tabloyu gözler önüne serdi. Kayseri  Cumhuriyet Meydanı’nda aynı anda çalışma yapılan araçlar üzerinde “İki fotoğraf arasındaki iş güvenliği farkını” bulun dedirten bir durum ortaya çıktı.
Araçlardan birinde işçiler, güvenlik konusunda herhangi bir önlem almazken diğer araç üzerindeki bir işçinin aldığı güvenlik önlemleri ise dikkat çekti. Yaşam halatından kaska kadar alınması gereken iş güvenliği önlemlerini uygulayan işçi ile hemen yanı başında herhangi bir güvenlik önlemi almayan işçilerin çalışma görüntüsü, “İş güvenliğinde düşündüren tablo” olarak objektiflere yansıdı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!