İş güvenliği için buluştular

Güncelleme Tarihi:

İş güvenliği için buluştular
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2010 00:00

İş Sağlığı ve Güvenliği Mühendislik, Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, düzenlenen mangal partisinde, tam donanımlı kule tırmanma tatbikatını görsel bir şov eşliğinde misafirlerine sundu.

İŞ Sağlığı ve Güvenliği Mühendislik, Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi (ÇET-KA), “Önce iş güvenliği” diyen şirketler için mangal partisi düzenledi. Yüksekte eğitim kulelerinin üçünün bir arada olduğu ve Türkiye’de bir ilk olan İncek’teki yeni ofisinde misafirlerini ağırlayan ÇET-KA yetkilileri, tam donanımlı kule tırmanma tatbikatını görsel bir şov eşliğinde misafirlerine sundu.

En iyi sekilde sunmak

Çalışanların iş yerinde karşılaşabileceği olası risk ve tehlikelere karşı bilinçlendirilmesini sağlamak amacıyla 4857 sayılı İş Kanunu’nun hükümlerini yerine getiren şirketlerden biri olan ÇET-KA, yüksekte eğitim hizmetini en iyi şekilde sunabilmek adına İncek’te bulunan merkezde çatı, kafes ve monopol kulelerini eğitim hizmetine sundu.

İki tarafı da eğitiyoruz

Türkİye’de üç kulenin aynı alanda olduğu ilk merkez olduklarını söyleyen ÇET-KA koordinatörü Korhan Kayakökü, “İşveren kadar işçinin de bazı sorumlulukları vardır. Biz her iki tarafı da en iyi şekilde eğitmeye çalışıyoruz” dedi. 11 yıldır bu alanda hizmet verdiklerini ifade eden Kayakökü, “Ülkemizde yabancı ortaklı firmalar bu işe daha fazla önem veriyor. Bazı firmalar ise sadece prosedürü yerine getirmek amacını güdüyor. Bizler kazanın geliyorum dediği noktaları verdiğimiz eğitimle çalışanlarımıza göstermek amacındayız” diyerek, iş güvenliği konusunda herkesi daha hassas davranmaya davet etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!