İş dünyasının Hatay mesaisi

Güncelleme Tarihi:

İş dünyasının Hatay mesaisi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2016 17:38

İş dünyasının Hatay mesaisi

Haberin Devamı

TÜRK Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Başkanı Tarkan Kadooğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Hatay'da çeşitli temaslarda bulundu.
TÜRKONFED yönetimi Hatay Büyükşehir Belediye Başkanvekili Serdar Güven'i de ziyaret ederek çeşitli konularda görüşlerini dile getirdi. TÜRKONFED’in çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Kadooğu "Ülkemizde ve bölgemizde yaşanan sıkıntıların üzerine giderek bunları çözüme kavuşturmayı amaçlıyoruz. STK’ların amacı da bu olmalı. 15 Temmuz’da yaşananlardan sonra ülkemizin her yerinde ziyaretlerimizi sıkılaştırdık" dedi.
22 bölgesel, 3 sektörel federasyon, 24 bin üye ve 186 dernek ile Türkiye’nin en büyük oluşumlarından biri olduklarının altını çizen Kadooğlu "Kimseyle kutuplaşmadan, salonda değil sahada çalışıyoruz. Kadın haklarından KOBİ’lerin gelişimine kadar 25 bilimsel rapor hazırlayarak ülkemizin gelişimine katkıda bulunduk" diye konuştu.
Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Serdar Güven de şu değerlendirmeyi yaptı: "Bilgi birikimi yüksek ve alanında lider iş insanlarının şehrimizde olması bizim için çok değerli. Bizler de sizin gibi sorunları sahada analiz ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Altyapısıyla, üstyapısıyla, sanatsal ve kültürel çalışmalarıyla projelerimiz ve atılımlarımız devam ediyor."

Ramazan ÇELİK/HATAY, (DHA)
FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!